Organizația PNR Ploiești și-a ales prin vot Biroul Executiv Local

loading...

Prima Organizație Locală a Partidului Noua Românie are de azi și for de conducere local. Organizația PNR Ploiești și-a ales duminică, conducerea locală, în cadrul primei Adunări Generale. 

biroul executiv local ploiestiLa 13 zile de la înființarea Organizației PNR Ploiești,  Adunarea Generală și-a ales prin vot secret, conducerea locală pentru următorii patru ani. PNR Ploiești, prima Organizație Locală a Partidului Noua Românie are de azi și Birou Executiv Local, forul de conducere local.

Fiecare membru al PNR Ploiești a putut să își depună candidatura pentru una din cele șapte funcții care formează Biroul Executiv Local.

În urma votului, Adunarea Generală Locală a decis prin vot componența Biroului Executiv Local.

Cristian Costache a reușit să convingă majoritatea covârșitoare a Membrilor Adunării Generale care l-au votat pentru funcția de Președinte PNR Ploiești.

Mihai Postu a fost ales în funcția de Vicepreședinte al Organizației PNR Ploiești. În timp ce Ovidiu Cristian Moldoveanu a fost ales Secretar General, iar Mihai Nicolae Constantinescu a fost votat pentru funcția de Trezorier.

George Stelian Vasile, Monica Georgiana Stanciu și Cornelius Gabriel Gușă au fost aleși Membri al Adunării Generale în Biroul Executiv Local.

pnr ploiesti

805 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*