Breaking news

Organizația PNR Ploiești și-a ales prin vot Biroul Executiv Local

loading...

Prima Organizație Locală a Partidului Noua Românie are de azi și for de conducere local. Organizația PNR Ploiești și-a ales duminică, conducerea locală, în cadrul primei Adunări Generale. 

biroul executiv local ploiestiLa 13 zile de la înființarea Organizației PNR Ploiești,  Adunarea Generală și-a ales prin vot secret, conducerea locală pentru următorii patru ani. PNR Ploiești, prima Organizație Locală a Partidului Noua Românie are de azi și Birou Executiv Local, forul de conducere local.

Fiecare membru al PNR Ploiești a putut să își depună candidatura pentru una din cele șapte funcții care formează Biroul Executiv Local.

În urma votului, Adunarea Generală Locală a decis prin vot componența Biroului Executiv Local.

Cristian Costache a reușit să convingă majoritatea covârșitoare a Membrilor Adunării Generale care l-au votat pentru funcția de Președinte PNR Ploiești.

Mihai Postu a fost ales în funcția de Vicepreședinte al Organizației PNR Ploiești. În timp ce Ovidiu Cristian Moldoveanu a fost ales Secretar General, iar Mihai Nicolae Constantinescu a fost votat pentru funcția de Trezorier.

George Stelian Vasile, Monica Georgiana Stanciu și Cornelius Gabriel Gușă au fost aleși Membri al Adunării Generale în Biroul Executiv Local.

pnr ploiesti

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata