Breaking news

O nouă gafă marca Boc

loading...

Premierul Boc l-a întrebat pe ministrul Apărării de ce norul de cenuşă afectează avioanele în timp ce tancurile pot să circule pe nisip.

emil_bocÎn cadrul şedinţei de guvern de ieri, premierul a cerut lămuriri din partea ministrului Apărării despre cum se descurcă tancurile pe nisipul din Irak sau Afganistan şi l-a întrebat pe acesta de ce avioanelor li se opresc motoarele.

“Domnule ministru Oprea, tancurile cum se descurcă în Afganistan şi… nu în Afganistan, în Irak, când era nisipul şi nu se opreau motoarele, la avioane de ce li se opresc motoarele ?”, a întrebat Boc.

Oprea i-a răspuns că “în primul rând că în Irak se mai şi opreau, domnule prim-ministru, ca să ştiţi, pe nisipul fierbinte. Dar de regulă au funcţionat. Am întrebat şi eu, am crezut că este vorba de plafon, dar specialiştii mi-au spus că nu, datorită lipsei de oxigen, de aceea intervine şi se opresc motoarele la avioane, de aceea este pericol de prăbuşire a avioanelor. Şi eu am crezut că este vorba doar de vizibilitate, dar nu, de fapt lipsa de oxigen”.

După ce a ascultat atent răspunsul ministrului, premierul a răspuns că trebuie găsite soluţii şi în industria aeriană pentru evitarea unor astfel de probleme.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    :)))) hahahhahahh …. tare ! E prost de BUBUIE !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata