Breaking news

Noua Românie strică jocurile PNL și PSD. Tinerii participă și la alegerile locale

loading...

Vești proaste pentru cele două partide mamut din România. Li se strică apele la locale. Când credeau că se vor duela doar între ei, liberalii și social democrații vor fi încurcați la locale de tinerii din Noua Românie.

alegeri locale 2016 - pnrBiroul Național de Conducere a hotărât ca PNR, primul partid din România, format din tineri neafiliați politic, să participe la primul test electoral, alegerile locale din iunie 2016.

Mergem la alegerile locale să ne înfruntăm adversarii politici. Mergem să dovedim seriozitate, competență și mult, mult bun simț. Mergem în fața românilor, să ne prezentăm, să le spunem ceea ce dorim să facem împreună cu ei. Alegerile locale reprezintă un prim test electoral pentru Noua Românie. Fondurile limitate, timpul scurt până la alegerile locale din iunie, ne limitează și din aceste motive vom depune candidați în minim 75 de localități așa cum prevede legea. Acolo unde avem structuri locale vom participa cu liste complete de primar, consilieri locali și județeni, iar unde încă nu avem organizații locale create, vom avea cel puțin un candidat pentru primăria acelei localități. Acesta este un prim test electoral, întrucât dorim să vedem care este și reacția românilor la acest proiect: Noua Românie. Adevărata bătălie va fi însă în toamnă la alegerile parlamentare unde vom participa cu candidați în toată țara inclusiv în Diaspora. Români, pregătiți-vă, venim să ne cunoaștem. Membri PNR, spor la muncă, începe prima recrutare internă pentru candidaturile la locale”, a declarat Sebastian Popescu, președinte PNR.

Procedura de selecție internă a candidaților PNR pentru alegerile locale va începe în luna februarie și se va încheia cel târziu la finele lunii martie. Structurile locale vor propune candidați pentru locale, potrivit Statutului PNR, iar conducerea centrală le va valida. Toți candidații selectați pentru locale vor intra într-o perioadă de pregătire pentru alegeri, astfel încât să se prezinte decent și onorabil în campanie. Noua Românie promovează o altă atitudine în campanie. O atitudine decentă, fără atacuri și șicane. O campanie concretă, în care mergem să discutăm cu oamenii din localitățile unde vom avea candidați.

Noua Românie va avea candidați la locale în toate marile orașe ale României, cât și în sectoarele din București dar și la Primăria Generală a Capitalei.

Noua Românie va merge pe mâna tinerilor la alegerile locale, întrucât ei sunt viitorul țării și ei trebuie să se implice în administrarea României.

Noua Românie, primul partid creat de la zero de tineri neafiliați politic, Noua Românie, primul partid din România care nu acceptă în rândurile sale traseiști și oportuniști politici.

Înscrie-te în Noua Românie și fii parte a schimbării României, în mod real, clar și corect!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata