Breaking news

Noua Românie, proiectul care va schimba radical România începând din toamnă

loading...

Patru tineri vor să schimbe radical România. În urmă cu un an de zile au pus bazele proiectului numit Noua Românie prin intermediul căruia cheamă românii să se implice pentru ca împreună să schimbe țara, să înlocuiască actualii politicieni, iar lucrurile să revină pe făgașul normal.

pnr - noua romanieSătui să fie ”cetățeni europeni de mâna a doua”, să fie conduși de politicieni corupți, incompetenți și indolenți, Sebastian Popescu, Cosmin Grancea, Dan Truția și Cristian Drăghiceanu au pornit în urmă cu un an de zile un proiect ambițios, numit Noua Românie, prescurtat PNR.

Nimeni nu le dădea nicio șansă în urmă cu un an de zile. În prezent, în medie, în fiecare oră, un român se înscrie în Noua Românie. Până în prezent, au refuzat peste 2100 de cereri de înscriere întrucât nu acceptă membri doar de formă. Principala condiție pentru a putea fi membru PNR este să nu fi fost într-un partid politic în ultimii 7 ani și să nu fi deținut funcții de demnitate publică.

Traseiștii politici nu sunt acceptați în PNR, iar membrii care sunt validați trebuie să se implice activ, în limita timpului disponibil, în dezvoltarea proiectului și promovarea lui în rândul românilor.

Românii au înțeles la fel ca și fondatorii PNR, că schimbarea nu se poate face cu aceeași clasă politică coruptă care a adus România în situația catastrofală de azi.

Presa din România nu se înghesuie să promoveze Noua Românie. Chiar dacă nu auzi despre PNR la tv sau în presa națională, echipa lucrează în liniște. Sar peste locale și se pregătesc temeinic pentru parlamentare cu scopul de a face pragul de 5% și să reprezinte cât mai mulți români în Parlament.

Sunt tineri, serioși, ambițioși, curați și nu fac parte din sistemul politic. Vin din afara lui, vin din societatea celor mulți, a românilor ignorați de politicieni și păcăliți de fiecare dată la vot.

Au de partea lor Diaspora și internetul. Două atuuri care îi vor ajuta să intre în Parlamentul României și să dea marea lovitură în toamnă.

Membrii din Noua Românie sunt hotărâți ca indiferent de greutăți și volumul de muncă, să nu cedeze, să dezvolte proiectul și să convingă românii că ei sunt adevărata alternativă la actuala clasă politică și că nu vin să fure ceva sau să manipuleze pe cineva.

Noua Românie propune românilor altceva. În loc de scandaluri, acuze, certuri, discuții sterile, le propune să construiască, să clădească un proiect politic prin intermediul căruia să schimbe clasa politică cu oameni serioși și competenți.

Noua Românie este primul partid din România din ultimii 26 de ani care este format din tineri neafiliați politic și este format în afara sistemului politic actual.

Dacă vrei să te alături proiectului Noua Românie și să construiești alături de tinerii care vor schimbarea țării, te poți înscrie AICI.

Urmăreşte Partidul Noua Românie pe Facebook.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata