Breaking news

Noua Românie, proiectul care va schimba radical România, a împlinit un an de la înființare

loading...

Noua Românie pășește de azi în picioare căci a împlinit un anișor de la înființare. În urmă cu un an de zile, pe 17 iunie, Tribunalul București a hotărât înființarea Partidului Noua Românie, fondat de Sebastian Popescu, Cosmin Grancea, Dan Truția și Cristian Drăghiceanu.

1-AN-de-Noua-RomâniePrima formațiune politică construită de la zero, de către patru tineri care nu au mai făcut politică și nici nu au fost membri în alt partid politic. Decizia a rămas definitivă și irevocabilă pe 26 august 2016, astfel că de la 1 septembrie 2015 PNR a început procedurile de recrutare de membri.

PNR a înființat prima Organizație Locală pe 5 octombrie 2015, la Ploiești. După un an de zile, PNR deține 16 Organizații Locale, dintre care două sunt în Diaspora: Ploiești, Constanța, Timișoara, Sectorul 3, Craiova, Galați, Iași, Sectorul 4, Piatra Neamț, Deva, Sectorul 1, Bălcești, Cluj Napoca, Marea Britanie, Sectorul 6 și Spania.

Pe 5 noiembrie 2015  s-a stabilit un record în materie de înscrieri în Noua Românie. În mod voluntar, în 24 de ore au fost înregistrate 1000 de cereri de înscriere.

Pragul de 1000 membri validați în Noua Românie s-a atins pe 8 ianuarie 2016. Iar pe 16 mai 2016 s-a înființat prima organizație înființată în Diaspora – PNR Marea Britanie.

Președintele PNR, Sebastian Popescu mulțumește tuturor membrilor care au pus umărul la construirea acestui proiect în primul an de existență.

Nici nu știu când a trecut primul an de viață al PNR. Volumul uriaș de muncă, numărul mare de probleme care au apărut când te așteptai mai puțin, dar și realizările au făcut ca timpul să treacă cu viteza luminii. Am ajuns azi la primul an de Noua Românie. Este un motiv de bucurie și mândrie pentru toți cei care azi, formează echipa Noua Românie. Vreau să le mulțumesc în mod sincer tuturor celor care în acest prim an de existență al PNR au contribuit la dezvoltarea acestui proiect. Realizările pe care azi le contabilizăm la un an de la înființare, sunt rodul muncii în echipă a membrilor PNR. Demonstrăm că și în România se poate construi un proiect de la zero cu oameni onești. Azi am făcut primul an, vor mai urma mulți de azi înainte, sper că la fel de buni și cu rezultate cât mai mari și importante pentru România”, a declarat Sebastian Popescu, Președintele PNR.

Cei 4 membri fondatori ai PNR nu au mai fost membri în alt partid. PNR este primul partid din România care nu acceptă traseiști politici. PNR nu va face nicio alianță electorală cu vreun alt partid.

PNR va participa la alegerile parlamentare din 2016 cu scopul de a reprezenta cât mai mulți români în Parlament.

PNR este alternativa la actuala clasă politică pe care românii pot să o susțină și să o aleagă la parlamentare. Azi, la ceas aniversar, PNR demarează procedura internă de selecție a candidaților la alegerile parlamentare în baza regulamentului pe care îl puteți citi aici: https://partidulnouaromanie.ro/regulamentul-de-selectie-a-candidatilor-partidului-noua-romanie-pentru-alegerile-parlamentare-din-2016

Aniversarea unui an de Noua Românie va avea loc sâmbătă, 18 iunie 2016, de la ora 13,00, la Cinema Scala din București.

Ralflo, Sergiu Teslaru și Marius Voicu, sunt cei trei invitați speciali care au acceptat să fie alături de echipa Noua Românie la prima aniversare.

La eveniment pot participa atât membrii PNR cât și românii care vor să fie alături de noi la primul nostru moment aniversar. Cei care vor să participe la eveniment pot confirma participarea la office@partidulnouaromanie.ro

Dacă dorești să devii membru în Noua Românie o poți face completând AICI  formularul online.

Urmăreşte Partidul Noua Românie pe Facebook.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata