Breaking news

Noua Românie intră în cursa prezidenţială. Iată cine va fi candidatul PNR la Preşedenţia României!

loading...

Noua Românie intră în cursa prezidenţială. Biroul Executiv Naţional al PNR a decis vineri, convocarea Adunării Generale a Partidului Noua Românie în data de 17 iunie 2018, pentru desemnarea candidatului PNR la Preşedenţia României.

pupitru prezidentialPartidul Noua Românie îşi va alege candidatul la funcţia de Preşedinte al României, în cadrul Adunării Generale desfăşurate pe 17 iunie 2018.

Desemnarea candidatului la prezidenţiale se va face în baza unei campanii electorale interne a PNR, similară cu cea din Statele Unite.

Toţi membrii PNR care au vârsta minimă de 35 de ani, împlinită până cel târziu în data desfăşurării primului scrutin al alegerilor prezidenţiale din 2019, se pot înscrie în cursa electorală internă a PNR.

Începând cu luna ianuarie 2018 încep procedurile interne de selecţie a candidatului PNR, care va fi ales prin vot de delegaţi la Adunarea Generală din 17 iunie 2018 când Noua Românie împlineşte trei ani de la înfiinţare.

PNR va participa în anul 2019 şi la alegerile europarlamentare. Selecţia candidaţilor PNR pentru europarlamentare se va realiza în luna iulie 2018.

În anul 2020, Partidul Noua Românie va participa atât la alegerile locale din luna iunie, cât şi la alegerile parlamentare din toamna lui 2020, cu scopul de a accede în Parlamentul României.

PNR are în prezent 31 de Organizaţii Locale, dintre care 4 sunt în Diaspora, şase în Bucureşti şi 21 în marile oraşe din ţară.

Ajută PNR să schimbe România. Alătură-te echipei Noua Românie şi fii parte a schimbării proprieţi ţări.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata