Breaking news

Nini Săpunaru spune că Antonescu i-a oferit scaunul de la Transporturi. PSD nu agreează nominalizarea

loading...

Deputatul PNL Nini Săpunaru a anunţat, joi seară, la Realitatea TV, că a fost sunat şi întrebat dacă acceptă propunerea preşedintelui PNL, Crin Antonescu, de a prelua postul de ministru al Transporturilor.

nini sapunaruNini Săpunaru este favorit la funcția de Ministru al Transporturilor după demisia lui Relu Fenechiu și a retragerii candidaturii lui Ovidiu Silaghi.

Nu am bătut din pinteni, nu am cerut această funcţie, nu-i o chestiune uşoară, ştiu la ce mă înham şi nu este nicio nenorocire dacă nu sunt acceptat”, a spus Săpunaru.

Însă, propunerea lui Crin Antonescu i-a luat prin surprindere pe pesedişti, care strâmbă din nas și nu prea agreează această nominalizare.

Cel mai puternic contestatar al lui Nini Săpunaru este vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea. De-a lungul timpului între cei doi au existat mai multe contre, relaţia lor în judeţ fiind una extrem de rece.

Întrebat în această seară despre această propunere, premierul Victor Ponta – prezent la B 1 TV, nu a dorit să comenteze informaţia.

Premierul Victor Ponta a anunţat că îi va trimite luni dimineaţa preşedintelui Traian Băsescu noua nominalizare pentru funcţia de ministru al Transporturilor, după ce PNL va lua o decizie în acest sens.

Ponta a spus că va trimite noua propunere pentru portofoliul Transporturilor luni dimineaţa, înainte să plece în vizita oficială pe care o va efectua la Chişinău.

Biroul Politic Naţional al PNL urmează să analizeze duminică propunerea funcţia de ministru al Transporturilor.

loading...
1 Comentariu
  1. GRIGORE spune

    Smecherii de la transporturi, tun dupa tun ?
    Valentin Dorobantu, managerul privat de la CFR Calatori, va fi verificat de Consiliul Concurentei pentru desfiintarea a peste 150 de trenuri de calatori.
    Apogeul ineficienței manageriale privind transportul feroviar de călători a fost atins în timpul Ministrului Transportului-penalul, Relu Fenechiu, care a pus în fruntea SNTFC „CFR Călători” SA pe, obscurul, Valentin Dorobanțu ca Manager Privat care nu înțelege că trenurile de călători ale CFR Călători nu sunt o pierdere și pe care le anulează nejustificat și spunem nejustificat pentru că managerii de la operatorii privati le consideră rentabile .
    Dorobantule , esti “liber” sa pleci , ne-ai demonstrat tot ce poti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata