Breaking news

Nesimțire. Senatorii și-au votat o lună de vacanță

loading...

Bătaie de joc pe banii românilor. Senatorii, proaspăt întorși din vacanța de Paști, și-au votat una și mai mare. Timp de o lună de zile vor sta în vacanță, pentru a putea face campanie la europarlamentare.

senatul romanieiSenatul României intră în vacanță începând cu 29 aprilie și până pe 26 mai. În timp ce România este inundată de ape, senatorii se lăfăie într-o vacanță de o lună pe banii contribuabililor.

În loc să stea să lucreze în parlament și să facă legi bune pentru populație, senatorii pleacă în vacanță. Motivul? Ca să poată să facă campanie electorală pentru alegerile europarlamentare.

Conducerea Senatului României a decis luni ca în perioada 29 aprilie – 26 mai 2014, toți senatori să desfășoare activități la birourile parlamentare din colegiile unde au fost aleși. sub acest pretext senatorii și-au luat o vacanță istorică, dar plătită.

Cel care a făcut propunerea cu vacanța parlamentară este chiar Președintele Senatului, Călin Popoescu Tăriceanu.

E știut faptul că senatorii nu dau cu lunile pe la birourile parlamentare și că în această lună de vacanță vor alerga să facă campanie electorală colegilor înscriși în cursa pentru europarlamentare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata