Breaking news

Moş Boc şi sacul cu promisiuni!

loading...

A fost odată ca-n poveşti un politician mic pe nume Boc, care într-o emisiune la Antena 1 a făcut poc.

După ce din vis s-a trezit, soarta pe sus l-a luat şi hopa primar la Cluj l-a aşezat. Nu pentru mult timp însă pentru că  Băse cel Mare avea planuri măreţe cu el, şi iaca de trei ori numele i-a rostit şi prim ministru a devenit.

Pentru că esenţele tari în sticluţe mici se ţin, Emil Boc a mai făcut odată poc şi a căzut cu tot cu miniştirii 2 în 1, în Parlament. Însă Super Băse a scos bagheta magică şi a spus hocus-boc-us…pocus..BOC hodoronc tronc iar la cârma Guvernului.

Proaspăt instalat pentru un nou mandat, Moş Boc vine cu un sac plin cu daruri şi promisiuni.

Iată ce ascunde Moş Boc în sacul guvernamental: TVA de 19%, alocaţii mărite pentru copii, 6% din PIB pentru educaţie, punctul de pensie rămâne la nivelul celui din 2009, ambulanţe pentru mediul rural, vreo 500 de km de autostradă, zile libere lunare pentru bugetari, pentru alţii concediu pe termen nelimitat, pentru alţii contracte bănoase cu acte în regulă.

Cine oare mai are timp şi răbdare să asculte ce spune Moş Boc! E o vorbă în popor care spune că morţii se acoperă cu pământ şi vii cu hârtii, de data asta Moş Boc ne acoperă cu promisiuni fără „acoperire”.

Şi ca să nu îi fie greu moşului, Super Băse s-a gândit să îi dea în ajutor o crăciuniţă blondă, în persoana lui Madam Udrea care să îi mai ia din sarcinile guvernării micuţului Moş Boc. Şi uite aşa pentru că şi-a dovedit competenţele în primul guvern, Madam Udrea are acum două ministere la pachet de unul.

Pe lângă turism, Crăciuniţa blondă Udrea, se va ocupa şi de dezvoltarea regională. Om trăi şi om vedea de câte ori o mai cădea Moş Boc, da măcar odată să facă poc…boc..poc..şi gata să dispară!

loading...
2 Comentarii
  1. kgula2 spune

    Misto site-ul…sper sa faceti treaba

  2. valy spune

    din sacul cu promisiuni, macar cea cu”punctul de…”sa nu ramana la nivelul celui din 2009, si sa mai creasca….in rest, bine punctat-Sebastian Popescu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata