Breaking news

Monica Macovei și-a anunțat demisia din PDL

loading...

Europarlamentarul Monica Macovei, candidat independent la președenția României, şi-a anunţat marți, demisia din rândurile Partidului Democrat Liberal.

monica macoveiMonica Macovei și-a motivat demisia din PDL prin prisma confuziilor din partid cu privire la susținerea lui Klaus Johannis la prezidențiale.

Astăzi demisionez din PDL, nu este un gest pripit. Am reflectat la această decizie, ce se întâmplă astăzi în PDL este greşit şi din acest motiv am decis să demisionez. Multe decizii ale PDL au indus confuzie în PDL. Nu am înţeles de ce nu poate avea propriul candidat la prezidenţiale. Nu mă înscriu în niciun alt partid politic. Voi candida independent pentru funcţia de preşedinte al României pentru că sunt convinsă că românii merită un preşedinte al lor”, a declarat Monica Macovei.

După care, Monica Macovei s-a lăudat singură și a spus că dintre toţi candidaţii ea este singura care poate menţine relaţia României cu vestul, cu Statele Unite şi cu NATO: Un preşedinte independent prezintă garanţia că România merge spre vest, că România rămâne în NATO şi că modelele politice nu sunt în China şi nici Rusia, cum încearcă Ponta să ne inducă (…) Dintre toţi candidaţii eu sunt singura care poate menţine relaţia România-Vest, cu Statele Unite, cel mai important stat din NATO. Am dovedit acest lucru. Sunt singura care a luptat împotriva corupţiei şi pentru Statele Unite e important acest lucru.

Monica Macovei a mai spus că mulţi membri ai PDL au întrebat-o de ce li se impune un candidat care a fost împotriva PDL și că Johannis nu e bun.

În ultimii ani, domnul Iohannis a făcut înţelegeri atât cu Ponta, cât şi cu Voiculescu, cu toţii ştim că este numit premierul Grivco, cel propus de Ponta şi Voiculescu pentru a fi premier al României, asta nu ne arată că crede în statul de drept şi în lupta anticorupţie”, a mai declarat Monica Macovei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata