Mircea Geoană, Marian Vanghelie și Dan Șova, excluși din PSD

loading...

Cutremur în PSD, la 11 zile de când Ponta a pierdut alegerile prezidențiale. Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova.

mircea geoana - dan sova - marian vanghelieA început războiul în PSD. Trei lideri grei ai partidului au fost dați afară la cererea lui Victor Ponta. Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost maziliți din PSD.

Propunerea de excludere a fost votată cu 80 de voturi “pentru”, două “împotrivă” şi două abţineri. Ponta a jucat cu demisia pe masă pentru a-i determina pe colegii săi să voteze excluderea celor trei din PSD.

Primul la declarații în fața sediului PSD a ieșit Mircea Geoană care a spus că s-a decis ”suspendarea” a trei membrii, până la Congres.

Marian Vanghelie a fost mai radical și a spus că a fost o nebunie de ședință și că a ieșit din sală pentru că i-a fost greață. Primarul Sectorului 5 a amenințat că să vadă liderii PSD, câți or să plece împreună cu el din partid. Vanghelie a spus că în mod normal Dragnea și Ponta trebuiau să își dea demisia după ce au pierdut alegerile prezidențiale.

Dan Șova a spus că acceptă decizia Consiliului Național al PSD și că va reflecta la acest lucru precizând că nu va merge în alt partid.

Consiliul Național se va organiza în ianuarie, iar Congresul Național al PSD se va organiza probabil în luna martie 2015.

666 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*