Breaking news

Mircea Diaconu le propune colegilor senatori să vină la Parlament cu bicicleta

loading...

Senatorul PNLMircea Diaconu vine cu o propunere ecologică și ieftină privind transportul aleșilor neamului. El le-a propus, astăzi, colegilor senatori să vină la serviciu cu bicicleta.

mircea_diaconuSenatorul actor a protestat astfel de la tribuna Senatului faţă de inerţia conducerii instituţiei în faţa atacurilor repetate la adresa parlamentului. Diaconu a mai spus că renunţă la “luxul de senator”: suma forfetară şi o Dacie Logan, scrie evz.ro

”Azi dimineaţă am trecut pe la un service auto cu Loganul Senatului la mâna a doua, acesta fiind luxul senatorului Mircea Diaconu, pentru a-l pune la punct, cu tot cu revizii, fiindcă doresc să predau cheile maşinii, să predau luxul. Am venit pornit şi nervos să predau de asemenea şi numita cotă forfetară fiindcă am auzit de multe ori că asta înseamnă luxul senatorului din cauza căruia ţara nu merge bine. Eu nu am nevoie de nici un ban. Pentru mine a fi senator este un hobby şi am să vin cu bicicleta la Senat, de acum înainte aşa să facem toţi”, a spus Mircea Diaconu de la tribuna Senatului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata