Breaking news

Miniștrii bogați dar fără mașini în 2009

loading...

Conform declarațiilor de avere pe anul 2009, cinci dintre miniștrii cabinetului Boc nu posedă un autovehicul personal. Cei 5 sunt : Teodor Baconschi, Adriean Videanu, Kelemen Hunor, Cseke Attila şi Gabriel Sandu. Dintre aceștia, Ministrul Comunicațiilor, Gabriel Sandu este singurul care nu deține nici terenuri, nici imobile, nici autovehicule, nu are nici depozite bancare, însă are o datorie de 80.000 Euro pentru un credit contractat in anul 2008. Pe de altă parte, Minstrul de Externe, Teodor Baconschi nu deține o mașina personală însă are doua depozite bancare de peste 30.000 de Euro și 3 tablouri cu o valoare estimată la 18.000 Euro. Conform declarației sale de avere, Ministrul Culturii și Patrimoniului Național, nu deține nici un imobil sau teren, însă este asociat intr-o societate comercială si deține depozite bancare cu o valoare de peste 160.000 RON ! Ministrul Sănătății, Cseke Atilla nu are nici o datorie declarată, deține un teren în Oradea achiziționat in 2006, iar depozitele bancare depașesc 200.000 RON. De asemenea, in declarația sa de avere nu apare nici un autovehicul proprietate personală. Adriean Videanu, cel mai avut dintre miniștrii prezentați, deține 1 teren, 2 apartamente in capitală, bijuterii – ceasuri – tablouri în valoare de peste 200.000 Euro, depozite bancare si investiții de peste 900.000 RON. Cu toate acestea, in declarația de avere a Ministrului Economiei nu figurează nici un autovehicul.

Mihai Obretin

loading...
2 Comentarii
  1. Haiducu spune

    – Săracii noştri guvernanţi! Eu zic să facem chetă naţională ca să nu-i lăsăm pe jos, la “ia-mă nene”, pe aleşii neamului. Nu de alta, dar poate li se pune vreun cârcel la mijloc de mandat.

  2. Liviu spune

    Hai ma frate cum sa credeti asa ceva ? Au muuuult mai mult decat declara doar ca bunurile \ banii \ afacerile sau masinile sunt pe numele rudelor 😀 Asta e poveste de adormit copii ca n-au masini …. au luai-ar dracu de toate au cat ar trebui sa aiba 10 000 de oameni la un loc si totul DIN BANII PUBLICI !!! HOTIII !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata