Breaking news

Mihai-Viorel Fifor, propus de Ponta să îl înlocuiască pe Ioan Rus la Ministerul Transporturilor

loading...

Senatorul PSD de Dolj, Mihai-Viorel Fifor, a fost propus de către prim ministru Victor Ponta, să ocupe funcția de Ministru al Transporturilor, ca urmare a demisiei lui Ioan Rus.

mihai fiforVictor Ponta a trimis propunerea cu noul Ministru la Transporturi, Președintelui Iohannis, care va decide dacă semnează sau nu decretul de numire în funcție.

Mihai Fifor are 45 de ani, este senator de Dolj, dar și preşedintele Comisiei pentru transporturi şi energie. Fifor conduce organizația PSD Craiova din anul 2010. În luna martie 2014, Fifor a fost ales preşedintele Comisiei parlamentare de anchetă privind terenurile de la Nana.

Senatorul face parte şi din Comisia specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru aderarea României la spaţiul Schengen, din iulie 2013. În februarie 2013 a fost ales membru supleant în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

Mihai Fifor are un CV impresionant: este licențiat în Filosofie, are un masterat în Literatura Română și un doctorat în antropologie socială, toate la Universitatea din Craiova. Plus alte masterate și diplome la SNSPA, Colegiul Național de Apărare sau Colegiul MAI.

Mulți ani de zile, fostul filosof a activat ca cercetător la un institut al Academiei Române, după care a preluat postul de manager al Muzeului Olteniei din Craiova.

Fifor a fost Secretar de Stat în Ministerul Administratiei si Internelor în 2012, conduce PSD Craiova din 2010 și în prezent este preşedintele Comisiei pentru transporturi şi energie din Senat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata