Breaking news

Mihai Stănișoară a demisionat din PDL și s-a înscris în PNL

loading...

Mihai Stănișoară, prim-vicepreședinte PDL și lider al deputaților PDL, și-a anunțat miercuri demisia din partid și înscrierea în PNL.

mihai stanisoaraTransfer bombă pe scena politică românească. Mihai Stănișoară părăsește PDL, unde deținea funcția de prim-vicepreședinte pentru un loc călduț în PNL.

Anunțul a fost făcut miercuri în cadrul unei conferințe de presă, susținută de Mihai Stănișoară de la sediul PNL, împreună cu președintele partidului, Crin Antonescu.

Am ajuns la o concluzie destul de clară că azi PNL este singurul capabil să implementeze politici de dreapta în România. Nu am avut nicio discuție cu domnul Vasile Blaga. Am considerat că este bine ca toată lumea să afle de hotărârea mea în acest mod. Ceea ce este important este ceea ce se va întâmpla de azi înainte. PDL reprezintă trecutul iar PNL viitorul”, a spus Mihai Stănișoară.

Crin Antonescu a salutat decizia lui Stănișoară de a se înscrie în PNL și a anunțat că va propune forurilor statutare ale partidului pentru ca noul venit să dețină funcția de vicepreședinte cu atribuții pe apărare și siguranță națională.

Mihai Stănișoară a fost ales deputat pe listele PD în decembrie 2012, el fiind și Ministrul Apărării în Guvernul Boc.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata