Breaking news

Maria Grapini spune că nu-l cunoaște pe deputatul șpăgar dar surpriză, s-a pozat cu el

loading...

Ministrul delegat pentru Turism și Mediul de Afaceri, Maria Grapini a fost prinsă cu mâța în sac. Deși a negat că nu-l cunoaște pe deputatul șpăgar, Coman Gheorghe, pe internet au apărut fotografii cu cei doi.

maria grapini si coman gheorgheDupă ce au apărut în presă stenogramele din dosarul de urmărire penală al deputatului PC, Coman Gheorghe, în care se preciza numele Mariei Grapini, ministrul a negat vehement că nu-l cunoaște pe acesta și că nu l-a văzut niciodată.

Numai că pe internet au apărut fotografii care o contrazic flagrant pe Maria Grapini. Ministrul apare fotografiată alături de acesta în mai multe ipostaze.

Prinsă cu minciuna, Maria Grapini și-a ieșit din minți la un post tv, unde a interventi telefonic, spunând: Da, domnule, m-am și culcat cu el, dacă ziceți. 

După care, ministrul a încercat să se apere, spunând că în poze stătea cu spatele la Coman, drept dovadă a faptului că nu îl cunoaște.

Numai că fotografia în care ministrul Turismului apare alături de Coman pe un traseu turistic din Buzău nu este singura poză făcută de cei doi.

Mariana Grapini, este surprinsă într-o ipostază prietenoasă şi destinsă alături de Gheorghe Coman, Nicoleta Tudor, Diana Vintilă şi alţi membri ai PC, la o masă tovărăşească dintr-un restaurant din Buzău.

În stenogramele din referatul întocmit de DNA prin care se cere arestarea preventivă a deputatului Gheorghe Coman, se face referire clară la numele ministrului Maria Grapini.

COMAN GHEORGHE: (…) Băi Cipriane, şi-ţi mai spun şi altceva şi cu asta am…să-ţi spun…ăăă….ca la orice partid se cere nişte bani că nu mă feresc de tine, mi-a cerut nişte bani ăştia…neinteligibil…şi organizarea uite a venit oameni, acuma vine Grapini, tre să-i fac masă cu aia…eu de unde să plătesc? Aşa tu mai ştii o relaţie, ăla mai ştie o relaţie!

Comisia juridică din Camera Deputaţilor a dat luni, aviz favorabil arestării preventive a deputatului Coman Gheorghe. Vineri 27 decembrie, plenul Camerei Deputaților urmează să stabilească prin vot dacă lasă DNA să-l aresteze pe deputatul PC.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata