Breaking news

Local Kombat politic

loading...

Alegerile prezidentiale s-au finalizat insa tensiunile din cadrul partidelor sunt inca intense, atat la invingatori cat si la invinsi. Desi castigatori, atat in alegerile pentru desemnarea presedintelui Romaniei cat si in lupta pentru formarea Guvernului, parlamentarii PD-L sunt totusi nemultumiti de anumite numiri in functie in cadrul Guvernului, iar tensiunile in partid sunt destul de mari. La aceasta stare de tensiune a contribuit si plecarea lui Bogdan Olteanu din Camera Deputatilor. Locul de deputat pentru Colegiul 1 din capitala a fost revendicat de Virgil Tudorache din partea PD-L insa acesa nu a primit avizul partidului, in schimbul sau fiind numit tanarul Honorius Prigoana. Europarlamentarul PD-L Cristian Preda critica de asemenea aceasta numire a lui Honorius Prigoana si multe din actiunile PD-L din aceasta perioada. In tabara celor de la PSD lucrurile nu stau deloc bine dupa esecul in alegerile prezidentiale si trecerea alaturi de PNL in opozitie. “Baronii locali “ din cadrul PSD cer tacit demisia lui Mircea Geoana si restructurarea partidului. Tensiunile in cadrul PSD sunt amplificate de greselile facute in campania electorala de anumiti lideri importanti ai partidului precum Viorel Hrebenciuc, Mircea Geoana, Miron Mitrea. Insasi presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu sustine ca : “ 2010 e un an de rascruce pentru PSD “ . Castigatorii acestor alegeri pot fi declarati cei de la UDMR care au intrat la Guvernare alaturi de PD-L primind 3 ministere in cabinetul Boc si 15 posturi de prefecti si subprefecti.

Mihai Obretin

loading...
1 Comentariu
  1. Kosti spune

    Mai nou, se pare că UDMR va avea subprefect şi în Teleorman, judeţul în care minoritatea maghiară se poate număra pe degetele de la mâini. Dar nu asta contează în România de azi! Cei de la UDMR mereu au jucat la două capete şi s-au dat la final cu învingătorii pentru a sta la masa Puterii. Se descurcă de minune, iar pentru asta JOS PĂLĂRIA că ne fac în foi de viţă!
    Ceea ce n-am înţeles este ce legătură are plecarea liberalului Olteanu cu poftirea în Cameră a feciorului Honorius. Poate că Olteanu s-a dus doar până la toaletă s-o pună d-un aranjament pe şestache cu democrat-liberalii. Doar ştim cu toţii cum este etichetată politica de pe la noi…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata