Breaking news

Liviu Voinea, propus de PSD să-i la locul lui Ponta la Guvern

loading...

Președintele PSD, Liviu Dragnea a anunțat luni seară, după consultările de la Cotroceni cu Iohannis, că partidul său l-a propus pe Liviu Voinea în funcția de prim ministru al României.

liviu voineaFostul ministru al Bugetului Liviu Voinea, și actual vicepremier BNR, este propunerea PSD pentru a ocupa funcţia de premier, după demisia lui Victor Ponta.

Liviu Dragnea a declarat în fața jurnaliștilor că este absolut convins că a făcut o propunere bună și că Președintele României a fost în principiu de acord cu ea.

Victor Ponta și-a depus mandatul pe 4 noiembrie ca urmare a protestului din București în care peste 25,000 de persoane i-au cerut demisia după tragedia din Club Colectiv soldată în rpezent cu 46 de morți.

Sorin Cîmpeanu a fost desemnat de Iohannis în funcția de prim ministru interimar. Cîmpeanu, Ministru al Educației face astfel cumul de funcții, după ce azi și Gabriel Oprea a demisionat.

Astfel că Sorin Cîmpeanu deține în prezent patru funcții: premier interimar, vicepremier interimar, Ministru interimar de Interne și Ministru al Educației.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata