Breaking news

Liviu Dragnea a dat lovitura în SUA. Se va întâlni cu Donald Trump la Casa Albă

loading...

PSD a dat o lovitură fantastică în SUA. Dragnea și Grindeanu au fost invitați la Casa Albă la ceremonia de învestitură a noului Președinte al SUA, Donald Trump. În schimb Iohannis este ignorat complet de noua Administrație americană.

dragnea - trumpLiviu Dragnea va pleca marți în Statele Unite, după ce americanii l-au invitat la ceremonia de inaugurare a mandatului noului preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump. Premierul Sorin Grindeanu a fost și el invitat în SUA, și va pleca din ţară miercuri.

În cele trei zile, invitaţii vor participa la un mic dejun privat la Hotelul Trump, la un concert “Make America Great Again” şi la o cină în compania lui Trump şi a soţiei lui, precum şi a oamenilor-cheie din noua administraţie americană. Ceremoniile includ, vineri, depunerea jurământului de către Trump, urmată de un bal elegant.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a catalogat victoria lui Donald Trump ca fiind “o victorie a democraţiei” şi imediat după discursul noului preşedinte ales al Statelor Unite, şeful PSD a scris pe Facebook: “Sunt convins că parteneriatul României cu Statele Unite va rămâne unul puternic”

Într-o intervenţie la Realitatea Tv,la începutul lui decembrie 2016, Dragnea spune că PSD are o relaţie bună cu republicanii.

PSD are o tradiţie a relaţiilor bune cu republicanii. Am intrat în NATO pe o administraţie republicană. Relaţiile dintre Guvernul Năstase şi Administraţie Bush erau foarte bune. Parteneriatul strategic cu SUA rămâne pilonul principal al României. Senzaţia mea este că Administraţia Trump va duce la creştere economică, ceea ce ne dă posibilitatea de a cere investiţii mai mari în România“, a spus Liviu Dragnea.

Președintele României nu este pe placul lui Trump. Iohannis nu va fi prezent la ceremonia de învestitură a noului Președinte al SUA întrucât nu a fost invitat.

Administrația republicană a lui Donald Trump i-a invitat pe Liviu Dragnea, președinte PSD, și Sorin Grindeanu, premierul României, la ceremonia de inaugurare din 20 ianuarie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata