Breaking news

Legile prin care sunt reduse salariile şi pensiile au fost aprobate de guvern

loading...

Pproiectele de legi prin care sunt reduse salariile, pensiile şi alte prestaţii sociale din sectorul bugetar, au fost aprobate în ședința de dumincă de Guvern, urmând ca în această săptâmână executivul să își asume răspunderea în Parlament.

emilbocProcedura de angajare a răspunderii va fi iniţiată începând de luni, când cele două proiecte de legi vor fi trimise Parlamentului. La finalul şedinţei de guvern, premierul Emil Boc a arătat că proiectele de legi vor intra în vigoare odată cu avizul Parlamentului şi publicarea în Monitorul Oficial.

El a asigurat din nou că salariile şi pensiile ar urma să fie majorate în 2011, dar condiţionat de restructurarea aparatului bugetar, respectiv de aplicarea Legii pensiilor. Premierul a arătat totodată că proiectul de reducere a cheltuielilor bugetare aprobat de Guvern menţine prevederea conform căreia salariile vor fi reduse şi pentru angajaţii Băncii Naţionale a României, Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare, Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private şi Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor.

loading...
1 Comentariu
  1. ALexandra.C spune

    Interesant articol. Ai un blog super ok am sa vin sa il mai citesc 🙂 Te as ruga daca se poate sa sa scri un mic articol despre siteul http://www.youvideo.ro downloadezi si convertesti muzica de pe youtube, Multumesc, sau un simplu link te rog.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata