Breaking news

Iohannis se laudă că are o scrisoare de susținere de la Angela Merkel

loading...
0 22

După ce a încasat două înfrângeri usturătoare în confruntările televizate cu Victor Ponta, Klaus Iohannis se laudă cu o scrisoare de susținere semnată de cancelarul german, Angela Merkel.

klaus iohannis - angela merkelKlaus Iohannis vrea să câștige voturile românilor, în turul doi al alegerilor prezidențiale din 16 noiembrie, cu o scrisoare de susținere venită de la Merkel.

Joi, Iohannis a fost la interviurile Adevărul Live, unde a fost întrebat dacă este adevărat zvonul potrivit căruia Agela Merkel ar urma să vină în Româia pentru a-l susține.

Nu a existat un astfel de plan. Categoric mă susţine, mi-a scris că mă susţine. Am o scrisoare de la domnia sa. O am la îndemână, vă lăsăm copia. Nu e stilul meu să epatez cu scrisori de sprijin, cu sprijinul unor politicieni remarcabili. Să fim realişti, şi doamna Merkel şi eu suntem şefi de partide în PPE şi ne sprijinim reciproc când sunt alegeri. E o notă specială în relaţia noastră, ne cunoaştem personal”, a spus Klaus Iohannis.

Iată conținutul scrisorii trimisă de Merkel lui Iohannis: Stimate domnule Iohannis, Am aflat cu bucurie faptul că veţi candida la alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie din partea Alianţei Creştin Liberale. Cetăţenii români regăsesc în candidatura dumneavoastră o serie de virtuţi care în Europa sunt foarte apreciate. Ca primar al oraşului transilvănean Sibiu aţi dovedit competenţe administrative şi spirit european autentic. Prin trecerea PNL la popularii europeni şi prin alianţa încheiată cu PDL aţi reuşit să creaţi o forţă puternică a clasei de mijloc. Vă doresc multă determinare şi energie şi sper într-o victorie a dvs. şi a Alianţei Creştin Liberale.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata