Breaking news

Ilie Năstase vrea să devină senator

loading...

Celebrul tenisman român, Ilie Năstase candidează la alegerile parlamentare parțiale pentru un mandat de senator în Parlamentul României, din partea Partidului Conservator.

TENIS - BCR OPEN ROMANIA13 candidaţi se bat pe cele două locuri libere de senator de București, la alegerile parlamentare parţiale, devenite vacante după demisiile lui Dan Voiculescu şi Victor Ciorbea.

Ilie Năstase e la un pas de a deveni senator. Fostul mare jucător de tenis, iubit de o lume întreagă o va avea ca și contracandidată pe Ruxandra Dragomir, fostă șefă a FRF.

Ruxandra Dragomir candidează din partea PMP, fiind „garantată” de Elena Udrea. Pentru postul de senator din Sectorul 4 lăsat vacant de Dan Voiculescu, mai candidează și Petru Luhan (PDL), Cristina Pastramă (PNL), Iulian Crăciun (PNŢCD), Aurel Cristian Rădan (FC) şi Gheorghe Chiran (PPDD).

În data de 28 ianuarie 2013, senatorul Dan Voiculescu a anunţat, în plenul Senatului, că demisonează din funcţie, la mai puţin de o săptămână după ce depusese jurământul ca senator.

Alegeri parlamentare parţiale vor avea loc, simultan cu scrutinul pentru Parlamentul European din 25 mai şi în colegiul 7 din Bucureşti, pentru adjudecarea unui mandat de senator rămas vacant după demisia din Parlament a lui Victor Ciorbea ca urmare a numirii sale în conducerea Autorităţii de Supraveghere Financiară.

În cursa pentru câştigarea acestui mandat rămas vacant şi-au scris candidatura Alfred Laurenţiu Antonio Mihai (Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC), Adriana Săftoiu (PDL), Andrei Gheorghe Creci (PNL), Cristian Ilie (Partidul Mişcarea Populară), Traian Raul Popa (PNŢCD) şi Nicolae Calotă (PPDD).

Şapte candidaţi şi-au depus, până luni seară, candidatura pentru alegerile parlamentare parţiale pentru un mandat de deputat în Colegiul 4 Ilfov, rămas vacant după demisia din Camera Deputaţilor a liberalului Eduard Hellvig.

Astfel, şi-au depus candidatura la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană Ilfov Gabriela Szabo, (Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC), Dumitru Vasile (PDL), Gheorghe Andrei Daniel (PNL), Dumitru Iustin Ion (PMP), Rogoveanu Ion (PPDD), Ciozvarda Diaconescu Andrei Octavian (FC) şi Heimann Michael (PRM).

Alegerile parlamentare parțiale vor avea loc pe 25 mai 2014, simultan cu cele europarlamentare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata