Breaking news

Ilie Năstase vrea să devină europarlamentar candidând pe listele PRM

loading...

Ilie Năstase, fostul mare tenismen român, vrea să devină europarlamentar pe listele Partidului România Mare. Gheorghe Funar îl dă ca sigur pe Năstase, pe lista pentru europarlamentare.

ilie nastase - prmAnunț bombă în politică. PRM e pe cale să aibă ca și cap de listă la europarlamentare, pe nimeni altul, decât pe Ilie Năstase. Românul, primul tenisman lider al clasamentului mondial ATP, are mari șanse să reprezinte PRM în Parlamentul European.

Gheorghe Funar, președintele PRM, susţine că l-a invitat pe Ilie Năstase să candideze din partea partidului la alegerile europarlamentare, iar fostul jucător de tenis a acceptat.

Patriotul Ilie Năstase a acceptat să candideze pe lista PRM pentru Parlamentul European. (…) Preşedintele PRM i-a lansat invitaţia bunului român Ilie Năstase să candideze pe lista PRM pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Invitaţia a fost acceptată imediat şi marele campion Ilie Năstase va fi purtătorul de drapel al Partidului România Mare la alegerile europarlamentare“, se arată într-un comunicat de presă al PRM.

Contactat, duminică, de MEDIAFAX, Ilie Năstase a spus că nu a luat încă o decizie privind participarea sa la alegeri, deoarece este implicat în organziarea turneului de tenis de la Bucureşti, BRD Năstase Ţiriac Trophy.

Am discutat cu domnul Funar şi cu domnul Vadim, dar nu am luat încă o decizie, pentru că nu ştiu cât timp am, deoarece sunt implicat în organziarea turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy“, a spus Năstase.

Întrebat de ce este din nou tentat să intre în politică, Năstase a răspuns: Am zis să mă duc şi eu să vorbesc la Bruxelles, aşa cum fac şi alţii. Dar eu o să mă duc să vorbesc de bine despre România, nu aşa cum fac alţii. Am văzut că domnul Laszlo Tokes se dă român, dar nu prea pare, după cum vorbeşte la Bruxelles.

Ilie Năstase nu este la o primă tentativă de a intra în politică. În 1996 a candidat pentru funcția de primar general al Bucureștiului.

Ilie Năstase s-a născut pe 19 iulie 1946 la București. Este cel mai celebru tenismen român și unul dintre cei mai buni jucători de tenis din lume. Ilie Năstase are în palmares 57 de titluri la simplu, printre care se numără și US Open în 1972, respectiv Roland Garros în 1973.

PRM mizează pe notorietatea lui Ilie Năstase ca să prindă măcar un loc de europarlamentar în noua legislatură europeană.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata