Breaking news

Iată cum poți deveni membru al Partidului Noua Românie

loading...
0 8

Partidul Noua Românie pornește de azi, 1 septembrie, campania de recrutare de noi membri. Toți românii care își doresc schimbarea reală a României, sunt invitați de cei patru membrii fondatori ai PNR, să se înscrie în partid și împreună să pună umărul la o Nouă România.

inscrie-te in pnrPartidul Noua Românie se lansează oficial azi, de la 1 septembrie, când pornește și campania de înscriere de noi membrii.

Dacă ai minim 18 ani, nu ești membru al altui partid politic și dorești să trăiești într-o Nouă Românie, te poți înscrie în PNR pe site-ul oficial  www.partidulnouaromanie.ro.

Te-ai săturat să fii jignit, umilit, mințit și furat în propria țară? Te-ai săturat de actuala clasă politică care de 25 de ani te minte încontinuu? Vrei cu adevărat o schimbare reală a României? Dacă răspunsul tău la aceste întrebări este: DA, înseamnă că ești de-al nostru. Înscrie-te în Partidul Noua Românie. Și împreună putem construi o Nouă Românie, pentru noi, pentru voi, pentru tine”, este îndemnul celor patru membrii fondatori ai PNR, pentru românii care vor să devină membri ai Partidului Noua Românie.

Doar două minute durează înscrierea în Partidul Noua Românie, prin completarea formularului electronic aflat pe site-ul www.partidulnouaromanie.ro.

După ce ai completat formularul, stai aproape de telefon căci un reprezentant al PNR te va suna în scurt timp pentru a-i confirma datele.

În cazul în care persoana care a trimis formularul de înscriere are o recomandare din partea unui membru PNR, aprobarea înscrierii în partid se face în aceeași zi.

Cei care nu au o recomandare din partea unui membru PNR, se pot înscrie fără probleme în partid, însă aprobarea durează circa trei zile.

După ce s-a aprobat înscrierea în PNR, proaspătul membru are parte de un cadou inedit din partea partidului. Formularul online devine un cont de socializare pe rețeaua internă a partidului. Partidul Noua Românie este primul partid din România care deține rețea proprie de socializare, aproape identică cu facebook. Rolul acestei rețele interne de socializare este de a comunica în timp real cu toți membrii PNR, iar aceștia să poată socializa unii cu alții, să se cunoască și să lege prietenii, indiferent de localitate.

Partidul Noua Românie supune un NU răspicat traseiștilor politici.

Nu pot deveni membri ai Partidului Noua Românie, cei care sunt în prezent membri ai altor partide politice, foști sau actuali: deputați, senatori, europarlamentari, secretari de stat, miniștri, primari, consilieri locali, consilieri județeni, sau Președinți de Consilii Județene.

Românii care în anumite conjuncturi au semnat în urmă cu cel puțin șapte ani, adeziuni la alte partide politice, dar nu s-au implicat în activitatea respectivelor formațiuni politice, nu au deținut funcții în cadrul partidelor și nici nu au candidat în numele lor pentru funcții publice, pot fi acceptați ca membri în PNR, doar dacă dovedesc că sunt serioși și că au o dorință mare de implicare în acest proiect politic.

Odată înscris în partid, membrul trebuie să respecte statutul și programul politic și să se supună regulilor interne ale PNR.

Toți membrii acceptați în PNR trebuie să plătească lunar, o cotizație de 5 lei, în contul bancar al Partidului Noua Românie.

Încasarea cotizației este obligatorie prin lege și se va face exclusiv prin bancă. Nicio persoană din PNR nu va solicita vreunui membru să facă plata cotizației prin bani cash. Toate plățile, fie că este vorba de cotizații sau donații, se fac exclusiv prin bancă pentru o transparență totală.

Toți membrii activi ai partidului au șanse egale în a se înscrie pentru a fi aleși în funcții în cadrul structurilor PNR și pentru a candida în numele partidului pentru funcții de demnitate publică.

Partidul Noua Românie a fost înființat de Sebastian Popescu, Dan Truția, Cosmin Grancea și Cristian Drăghiceanu cu unicul scop de a oferi românilor o alternativă reală la actuala clasă politică. Și prin acest proiect politic să reușească modernizarea României, îmbunătățirea legislației și al creșterea nivelului de trai al românilor.

Române, fii parte a adevăratei schimbări, implică-te pentru ca împreună să construim o Nouă Românie!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata