Guvernul taie 50% din bugetul de cheltuieli al ministerelor

loading...

Guvernul a decis să daie cu 50% bugetul de cheltuieli cu deplasările, telefoane, carburanţi şi birotică vor fi reduse cu 50% la nivelul tuturor instituţiilor guvernamentale, pornind de la cabinetul premierului şi până la agenţii, concomitent cu diminuarea cu 20% a costurilor cu bunuri şi servicii şi reducerea cu 25% a numărului de angajaţi.

EMIL BOC - SEDINTA GUVERNÎn urma ședinței maraton de meircuri seara, Guvernul Boc a decis reducerea cu 50% a cheltuielilor. În şedinţă, premierul Emil Boc a cerut fiecărui ministru ca, până vineri, să prezinte un plan concret de reducere cu 25% a fondului de salarii şi a numărului de angajaţi, inclusiv din agenţiile guvernamentale aflate în subordine.

Executivul a decis totodată ca reprezentanţii statului în adunările generale ale acţionarilor din companiile unde statul este acţionar minoritar să îşi doneze indemnizaţia într-un cont de solidaritate, refuzul fiind sancţionat prin înlocuirea acestora din AGA.

Deciziile au fost luate în şedinţa de miercuri seara a Guvernului.

280 3
loading...
3 Comentează știrea

Lasă un comentariu

*

*

 • Ilie Cristian
  17 June 2010 at 18:56 -

  Sa o tai pe mata mai bine boc decat sa tei pensile oamenilor.Rusine!!!!O sa iti daie Vadim Tudor o mana cand va venii la cotroceni ca sa ne asiguram ca nu mai ai cu ce sa tai…arunca o privire pe geam ca acum aveti ce admira de la cotroceni..cum au scris acolo pe asfalt …”SUNTETI NISTE CACATI”.

 • Liviu
  21 June 2010 at 13:37 -

  Blestemat sa fie guvernul asta de incompetenti condus din umbra de basescu si de forma de marioneta boc-poc!

 • delia
  15 July 2010 at 20:19 -

  E NASOL CAND UNUL SE GANDESTE CA ULTIMA SANSA PERNTRU TARA NOASTRA E O ALTA REVOLUTIE ….PENTRU CA SINCERA SA FIU ACESTIA SUNT MAI RAU CA CEAUSESCU !!!!! SI CULMEA E CA INCA NU SA INTIMPLAT PANA ACUM O REVOLTA A POPORULUI…ROMANILOR UNDE E CURAJUL ACELA CARE STRAMOSI NOSTRI L-AU AVUT.
  ACESTE TIPURI DE GUVERNE TREBUIE ARSE PE JUG IN FATA POPORULUI….