Breaking news

Guvernul taie 50% din bugetul de cheltuieli al ministerelor

loading...

Guvernul a decis să daie cu 50% bugetul de cheltuieli cu deplasările, telefoane, carburanţi şi birotică vor fi reduse cu 50% la nivelul tuturor instituţiilor guvernamentale, pornind de la cabinetul premierului şi până la agenţii, concomitent cu diminuarea cu 20% a costurilor cu bunuri şi servicii şi reducerea cu 25% a numărului de angajaţi.

EMIL BOC - SEDINTA GUVERNÎn urma ședinței maraton de meircuri seara, Guvernul Boc a decis reducerea cu 50% a cheltuielilor. În şedinţă, premierul Emil Boc a cerut fiecărui ministru ca, până vineri, să prezinte un plan concret de reducere cu 25% a fondului de salarii şi a numărului de angajaţi, inclusiv din agenţiile guvernamentale aflate în subordine.

Executivul a decis totodată ca reprezentanţii statului în adunările generale ale acţionarilor din companiile unde statul este acţionar minoritar să îşi doneze indemnizaţia într-un cont de solidaritate, refuzul fiind sancţionat prin înlocuirea acestora din AGA.

Deciziile au fost luate în şedinţa de miercuri seara a Guvernului.

loading...
3 Comentarii
 1. Ilie Cristian spune

  Sa o tai pe mata mai bine boc decat sa tei pensile oamenilor.Rusine!!!!O sa iti daie Vadim Tudor o mana cand va venii la cotroceni ca sa ne asiguram ca nu mai ai cu ce sa tai…arunca o privire pe geam ca acum aveti ce admira de la cotroceni..cum au scris acolo pe asfalt …”SUNTETI NISTE CACATI”.

 2. Liviu spune

  Blestemat sa fie guvernul asta de incompetenti condus din umbra de basescu si de forma de marioneta boc-poc!

 3. delia spune

  E NASOL CAND UNUL SE GANDESTE CA ULTIMA SANSA PERNTRU TARA NOASTRA E O ALTA REVOLUTIE ….PENTRU CA SINCERA SA FIU ACESTIA SUNT MAI RAU CA CEAUSESCU !!!!! SI CULMEA E CA INCA NU SA INTIMPLAT PANA ACUM O REVOLTA A POPORULUI…ROMANILOR UNDE E CURAJUL ACELA CARE STRAMOSI NOSTRI L-AU AVUT.
  ACESTE TIPURI DE GUVERNE TREBUIE ARSE PE JUG IN FATA POPORULUI….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata