Breaking news

Guvernul Ponta a adoptat ordonanța de urgență privind șefia Televiziunii Române

loading...

În ciuda opoziției PNL, Guvernul Ponta a adoptat miercuri seară, ordonanța de urgență care modifică legea de funcționare a TVR, permițând astfel Birourilor reunite ale Camerei Deputaților și Senatului, să numească un director interimar la Televiziunea Română.

victor ponta - tvrActul normativ adoptat de Guvernul Ponta, nu are avizele miniştrilor liberali.

Ordonanța de urgență a fost adoptată deși Crin Antonescu a spus clar și răspicat că PNL nu este de acord cu o astfel de procedură pentru a se stabili un președinte interimar la TVR.

Totodată, vineri la ora 12.00, s-a stabilit ședință reunită de plen a Camerei Deputaților și Senatului pentru validarea unui președinte interimar la TVR.

În cazul în care nu se va realiza cvorum de ședință, atunci Birourile Permanente reunite vor decide președintele interimar al Televiziunii Române.

Înainte de votul din plen sau din Birourile permanente, propunerea PNL pentru șefia interimară a TVR, va trebui să fie validată de Comisiile de Culturi, reunite ale Senatului și Camerei Deputaților.

Crin Antonescu a anunțat miercuri seară că întrucât PSD nu îl agrează pe Rareș Bogdan la TVR, PNL va face altă propunere pentru interimatul funcției la Televiziunea Română.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata