Breaking news

Guvern remaniat format din opt ministere

loading...

Dacă guvernul nu va pica în Parlament în urma moțiunii de cenzură inițiată de PSD,guvernul ar urma să fie remaniat și resturcturat cu doar 8 ministere, scrie ziarul Gândul.

bu_guvernPD-L pregăteşte reducerea cabi­netului Boc, nu doar prin renunţarea la agenţiile de stat, ci şi prin comasarea ministerelor. Ideea unui guvern mai suplu a fost lansată de vicepreşedintele PD-L, Liviu Negoiţă, care a cerut în cadrul Colegiului Director al partidului trasarea unui executiv compus din maximum opt ministere. Cinci ar reveni PD-L, două UDMR și unul UNPR.

În fiecare minister să fie doar doi secretari de stat  iar consilierii personali să dispară de pe statele de plată. Iar  la nivelul fiecărui judeţ să existe câte un singur subprefect, iar deconcentratele să dispună de câte un sigur director adjunct.

O posibilă variantă de comasare ar fi trece­rea Ministerului Economiei condus de Adriean Videanu în cadrul Mi­nis­terului Finanţelor, comasarea Ministerului Culturii cu cel al Edu­ca­ţiei şi încadrarea Ministerului Me­diu­lui şi Pădurilor în Ministerul Agri­cul­turii.

loading...
1 Comentariu
  1. youvideo mp3 spune

    Asta e romania si asta ne mananca tot timpul :))). Te as ruga daca se poate sa sa scri un mic articol despre siteul http://www.youvideo.ro downloadezi si convertesti muzica de pe youtube, Multumesc, sau un simplu link te rog.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata