Breaking news

Gheorghe Funar a fost ales preşedinte al Partidului România Mare

loading...

Gheorghe Funar este noul președinte al PRM. Fostul primar al Clujului fost ales preşedinte al partidului, sâmbătă, la Congresul partidului de la Alba Iulia.

funar presedinte prmFostul primar al Clujului a avut ca și contracandidați pe Corneliu Ciontu și Ștefan Valentin Varga.

Funar a fost ales preşedinte al PRM cu 530 de voturi, în timp ce Corneliu Ciontu a obţinut 113 voturi, iar Ştefan Valentin Varga, 17 voturi.

La Congresul Extraordinar al PRM de la Alba Iulia, participă aproximativ 700 de delegați. Aceștia au votat sâmbătă, și excluderea din partid a fostului lider, Corneliu Vadim Tudor.

Noul preşedinte al PRM, Gheorghe Funar, a declarat că lucrările congresului s-au desfăşurat într-un spirit de “unitate” şi “bună-credinţă” şi, totodată, şi-a exprimat convingrea că “PRM are puterea de a renaşte”.

Funar a spus că a propus Biroului Permanent al partidului, şi iniţiativa sa a fost aprobată, limitarea la cel mult două mandate consecutive pentru funcţiile de preşedinte, vicepreşedinte şi secretar general.

Gheorghe Funar a explicat că propunerea sa va fi în statutul partidului, astfel încât să nu se mai ajungă la dictatura unei singure persoane.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata