Breaking news

Geoană și paranormalul

loading...

mircea_geoanaMircea și Mihaela Geoană au surprins zilele trecute opinia publică printr-o declarație cel puțin ieșită din comun. Astfel, în timpul alegerilor prezidențiale și în special în timpul dezbaterii din 3 decembrie, oameni din staff-ul lui Traian Băsescu, specialiști în ezoterism, au lansat atacuri energetice asupra familiei Geoană : “Oameni care lucrează în acest domeniu, era în dreapta camerei. I-am văzut şi ştiu cine sunt”, a spus Mircea Geoană. Mihaela Geoană își aproba soțul : „ Sunt convinsă că a fost atacat energetic foarte mult. Bănuiesc că PD-L-ul a avut oameni care se ocupau cu aşa ceva”.

Declarația, pe atît de ciudată, este foarte importantă pentru presa din Romania și presa internaționala, pentru că Mircea Geoană este al doilea om în stat ca Președinte al Senatului Romaniei. Publicații importante din Statele Unite ale Americii și Marea Britanie au preluat știrea facînd comentarii acide la adresa liderului senatului României. Washington Post,  Forbes, New York Times sau Boston Herald consideră declarațiile soților Geoană drept bizarerii sau tentative penibile de justificare a eșecului în alegeri.

Nu numai presa interna și internațională a fost șocată de aceste declarații ci și apropiați ai lui Mircea Geoana, lideri importanți ai partidului fiind uluiți de mărturisirile celor doi. Victor Ponta, vicepreședinte PSD : “Pe mine nu m-a atacat nimeni energetic, nu cred în povestile astea și în niciun caz nu cred că se pierd alegerile în felul acesta”. Liviu Negoiță ia în derîdere declarațiile șefului său de partid: ”Eu mă bucur că aceste atacuri nu au afectat transmisiunea în direct, eu de asta sunt foarte mulţumit.” Și liderul PNL, Crin Antonescu consideră că afirmațiile lui Geoană nu justifică pierderea alegerilor :

„Una sunt fenomene, activităţi şi priceperi în domeniul paranormalului – ele există dintotdeauna – dar amestecul acesta cu o discuţie serioasă analitică – de ce nu a câştigat Mircea Geoană şi a câştigat Traian Băsescu e păgubos ”.

Aceste declarații sunt total în defavoarea lui Mircea Geoana dacă luăm în considerare faptul că în martie vor avea loc alegeri pentru șefia partidului în Consiliul Național al PSD. Astfel, persoane aflate nu demult în tabăra lui Mircea Geoană au afirmat după declarațiile președintelui PSD că nu îl vor mai susține la urmatoarele alegeri, Victor Ponta declarînd că “ nu, nu cred ca îl voi mai vota “ pentru un nou mandat de președinte al partidului.

Mihai Obretin

loading...
2 Comentarii
  1. Haiducu spune

    Geoană părea normal, dar e paranormal. Să lansezi asemenea aberaţii în care doar copiii şi babele mai pot crede, mi se pare o mare tâmpenie. O tâmpenie care o să-i pârlească şi scaunul de preşedinte al PSD. Bineînţeles, flacăra va fi VIOLET, şi nu provocată de portocalii, ci chiar de roşii.

  2. ana spune

    interesant articol…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata