Gafă uriașă făcută de Iohannis. A spus că se duce în județul DEVA!!!

loading...

Klaus Iohannis continuă să gafeze într-un mare fel în campania electorală. După faza cu ginionul pentru profesorii care nu și-au luat case din meditații, neamțul de la Sibiu arată că habar nu are nici măcar ce județe sunt în România. A spus că se duce în campanie electorală în JUDEȚUL DEVA!!!

klaus iohannis - judetul devaCandidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, inventează încă un județ în România. Primarul din Sibiu, profesor la bază, habar nu are de noțiunile elementare de geografie și inventează județe.

Klaus Iohannis a anunţat că va vizita şi judeţul Deva, numai că acesta nu există. Poate, doar în mintea „neamțului lucrului bine făcut„.

”Voi efectua o serie de vizite în țară, chiar în următoarele zile ce urmează după validarea rezultatelor din primul tur. Voi merge în câteva județe: Brăila, Galați, Deva, Hunedoara”, a afirmat Klaus Iohannis.

Nu este însă prima și cu siguranță, nici ultima gafă marca Iohannis. În cadrul unui interviu pentru ziarul Gândul, întrebat fiind cum de alţi profesori nu au reuşit să-şi cumpere şase case, cât are Iohannis, acesta a replicat că „profesorii care nu au reușit să-și ia șase case au avut ghinion”.

O altă gafă memorabilă a fost cea cu referire la salariul minim din România, al cărui cuantum Iohannis nu îl știa.

Iar în august, Iohannis, a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă că este un “politruc” care vrea să candideze la Preşedinţia României.

Ulterior, a încercat să dreagă eroarea, afirmând că a utilizat intenţionat acest termen întrucât făcea un experiment.

1109 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*