Breaking news

Gabriela Vrânceanu Firea, candidatul PSD la prezidențiale?!

loading...

Ar putea fi senatorul Gabriela Vrânceanu Firea, candidatul  PSD la alegerile prezidențiale din noiembrie 2014? Poate fi acesta motivul pentru care Traian Băsescu a atacat-o virulent duminică seară și azi, în direct, amenințând-o și făcând-o șantajistă?

gabriela firea - presedintele romanieiGabriela Vrânceanu Firea este de trei zile sub tirul injuriilor și atacurilor Președintelui României, Traian Băsescu. Acesta încearcă din toate puterile să o discrediteze pe senatoare și o face în fel și chip, de la prompteristă fără minte, la șantajistă.  Care să fie adevăratul motiv pentru care Băsescu o atacă atât de dur pe Gabi Firea? Doar pentru cele declarate în legătură cu ancheta comisiei Nana? Sau Băsescu simte că senatoarea ar putea fi candidatul surpriză al PSD la alegerile prezidențiale din noiembrie și de aceea vrea să o discrediteze?

Senatorul PSD Gabriela Firea a fost în centrul atenției încă de la începutul anului 2014. În urma unei dispute politice cu liberalul Marian Petrache, șeful CJ Ilfov, Gabi Firea, și-a dat demisia din PSD, ca urmare a deciziei PNL de a accepta colaborarea cu PDL în Ilfov. Politicianul critica atunci faptul că niciun lider al PSD nu a luat poziţie faţă de gestul liberalilor. Gabi Firea ș-a dat atunci demisia din toate funcțiile deținute în partid și a anunțat că rămâne senator independent. Victor Ponta a reușit însă să întoarcă din drum și să o convinsă să rămână în PSD.

Gabi Firea s-a înscris în PSD în septembrie 2012, iar două luni mai târziu a ajuns senator în colegiul 1 din județul Ilfov. După care a avut o ascensiune rapidă în partid. Președinte al Filialei PSD Ilfov și vicepreședinte la nivel național.

Gabi Firea este cunoscută de o țară întreagă, grație activității jurnalistice. Acum că se află sub tirul atacurilor lui Băsescu, o pot propulsa pe Firea și mai mult în lumina reflectoarelor și o pot transforma într-o prezidențială redutabilă. Însă, este oare pregătit PSD pentru o astfel de nominalizare bombă la prezidențiale? Are PSD curajul să o propună pe Gabi Firea la prezidențiale? România este oare pregătită să aibă o femeie pe post de președinte? Trei mari țări au deja o femeie în postura de președinte: Argentina – Cristina Fernandez de Kirchner, Brazilia – Dilma Rousseff, Chile -Michelle Bachelet.

loading...
1 Comentariu
  1. Rotaru Simion spune

    Am spus cu convingere DA. Însă, de felul meu sunt cam nehotărât. Nu atât nehotărât, cât influenţabil. Daca vine cineva acum şi-mi spune, după DA-ul meu sincer, că D-na Senator îi prea tânără pentru o astfel de funcţie, înclin să-i dau dreptate.Noroc că-mi revin repede şi mă-ntreb apoi, răspunzându-mi tot eu, dacă tinereţea a fost un impediment în calea destinului unui om. Tânăr a fost Alexandru cel Mare şi-a stăpânit lumea. Tânăr a fost Mozart şi îi şi acum, o tinereţe eternă, tânără-i ministrul de finanţe, ministrul sportului, şi fiecare din domniile lor îşi merită locul cu prisosinţă. Cred în puterea de gândire a D-nei senator Firea, cred în dăruirea ei pentru oameni, cred în zâmbetul ei care poate fi în ori ce situaţie puterea de-a împăca pe oricine. Omul care-şi iartă duşmanul, pentru că l-a iertat ca om pe Traian Băsescu, poate fi OMUL care, acum în Săptămâna Mare,spală cu mirul încrederii ei în OAMENI, picioarele tuturor, poate sta cu mândrie în fruntea României, nu ca să i se slujească, ci pentru a ne sluji pe noi toţi! Împrăştiaţi Lumina pe care v-a dăruit-o Mîntuitorul, Doamna Senator şi îmăcaţi-ne cu noi şi-ntreaga lume ! Paşte cu Lumină şi Speranţa de mai bine, Frumoasă Doamnă !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata