Breaking news

Elena Udrea, aleasă președinte al Partidului Mișcarea Populară

loading...

Elena Udrea a fost aleasă sâmbătă președinte al Partidului Mișcarea Populară la Congresul de la Palatul Parlamentului, la care au participat aproximativ 1000 de delegați.

elena udrea - nanaBlonda lui Băsescu a devenit Președintele Mișcării Populare, după ce trei din cei cinci candidați la șefia partidului, s-au retras din cursă.

Adrian Rădulescu a fost primul candidat care și-a anunțat retragerea din cursa pentru șefia PMP și susținerea pentru Elena Udrea.

După care și Gelu Vișan, și-a anunțat retragerea din cursa pentru șefia formațiunii, anunțându-și susținerea pentru Elena Udrea.

Adrian Papahagi, și-a anunțat și el retragerea din cursa pentru șefia formațiunii, anunțându-și susținerea pentru Daniel Funeriu.

Astfel că Udrea a rămas în cursă doar cu fostul Ministru al Educației, Daniel Funeriu. În urma scrutinului,Elena Udrea a obținut 742 de voturi pentru, iar contracandidatul său Daniel Funeriu numai 209 voturi.

“Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă promit că vom construi împreună partidul acela de care România are nevoie. Vă promit că vom schimba împreună clasa politică. Vă promit că vom schimba împreună România în bine, vă promit că vom conta în alegerile prezidențiale din această toamnă. Vă promit că vom fi primul partid din România în 2016. Mult succes“, a declarat Elena Udrea, după alegerea sa în funcția de președinte al PMP.

Pentru alegerea președintelui PMP au votat 964 de delegați, 951 de voturi fiind valide, iar 13 voturi au fost anulate.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata