Breaking news

Elena Udrea a pierdut alegerile. Vasile Blaga a fost reales președinte al PDL

loading...

Înfrângere usturătoare pentru Elena Udrea la congresul PDL privind alegerea noului președinte. Vasile Blaga a fost reales președinte al Partidului Democrat Liberal.

udrea si balgaUdrea cu Băsescu susținător principal, a pierdut alegerile în PDL. Alegeri cu scandal și acuze de fraudă la vot la congresul PDL.

Elena Udrea a pierdut alegerile din interiorul partidului și a acuzat fraude cerând renumărarea voturilor. Tabăra Elenei Udrea a acuzat că 300 de voturi sunt în plus față de numărul delegaților la congres.

După renumărare, Mircea Toader, președintele Comisiei de Numărare a Voturilor a anunțat de la tribuna congresului următoarele rezultate: Monica Macovei: 209 voturi, Elena Udrea: 2014 voturi și Vasile Blaga 2344 voturi.

Astfel că Blaga rămâne șef la PDL, în ciuda manevrelor Băsescu-Udrea-Cocoș de a o instala pe blondă la șefia Partidului Democrat Liberal.

Dragi prieteni, e greu să pierzi, așa cum am pierdut eu în 2011, dar niciodată nu mi-am pus la îndoială corectitudinea și cinstea colegilor care au numărat. Niciodată. Există viață și după 23 martie. Din punctul meu de vedere, bătălia se încheie aici, bătălia este cu USL”, a spus Vasile Blaga de la tribuna congresului.

Câștigătorul și-a continuat discursul cu un atac dur la adresa Elenei Udrea: eu nu am umblat aseară prin hoteluri, nu am venit să vă dau cazare și mâncare. Aștept o echipă unită la conducerea partidului. Eu nu am fost niciodată în PSD și PNL. Nu accept să pui la îndoială loialitatea acestui partid după ce te-ai plimbat peste tot.

Susținătorii Elenei Udrea au declarat că vor să conteste la Tribunal rezultatul scrutinului și să ceară anularea alegerilor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata