Breaking news

Elena Udrea a demisionat din PDL și s-a înscris în Mișcarea lui Băsescu

loading...
Elena Udrea intră în clanul traseiștilor politici din România. După ce în 2013 a pierdut șefia PDL, joi, Blonda de la Cotroceni și-a dat demisia din partid ca să se înscrie în Mișcarea Populară a lui Băsescu.
elena udrea - miscarea popularaElena Udrea a dat bir cu fugiții din PDL și s-a refugiat în Mișcarea lui Băsescu, condusă de moldoveanul Eugen Tomac.
La o zi după ce ne-am înregistrat oficial, după un parcurs destul de lung, forţele de dreapta dau un semnal destul de clar că proiectul politic care poartă aceste stindard, promovat de preşedintele Traian Băsescu, prinde rădăcini. Elena Udrea devine începând de astăzi membru al PMP“, a spus Tomac la începutul conferinţei de presă susţinute împreună cu Elena Udrea.
Udrea și-a dat demisia cu câteva ore înainte ca Biroul Politic al PDL se pregătea să o dea afară din partid.
După demisia Elenei Udrea din PDL şi înscrierea ei în Partidul Mişcarea Populară, şi Cristian Preda, care a părăsit recent PDL, a anunţatcă intră în partidul lui Băsescu și că va candida pentru un nou mandat la Parlamentul European.Și fostul consilier prezidenţial Daniel Funeriu a scris, marţi în Partidul Mișcarea Populară și va candida pentru Parlamentul European.Surse politice susțin că se vor alătura Partidului Mişcarea Populară senatorii Andrei Voloşevici, Ciprian Rogojan şi deputatii Florin Popescu, Florin Secară şi Gheorghe Florin și ex-consilierii prezidențiali Adrian Rădulescu şi Gabriel Berca.
loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    PMP = USL = PDL = ACEEEASI MIZERIE !!! NU VOTATI CU NIMENI CA TOTI SUNT LA FEL DE JAVRE !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata