Breaking news

EBA sare la gâtul lui Ponta și îl acuză că îi dorește moartea Regelui Cioabă

loading...

Elena Băsescu se bagă în scandalul Ponta-Băsescu-Cioabă-Brădișteanu, sărind la gâtul premierului doar pentru a-și apăra tatăl. EBA zice că Ponta îi dorește moartea Regelui Romilor.

ponta si ebaFiica cea mică a lui Băsescu deschide gura și se bagă între președinte și premier. EBA spune că Ponta, din ură politică, ar fi în stare să lase un om să moară.

”Din ură politică, Ponta ar fi în stare să lase un om să moară. Cât de jos poate coborî un premier al României?„, a scris Elena Băsescu, pe Facebook.

Reacția europarlamentarului a venit ca urmare a declarațiilor lui Ponta, care l-a făcut nesimțit pe Băsescu pentru că a avut tupeul să-l roage pe Brădișteanu ă meargă la Cioabă, și asta după ce i-a făcut dosar penal.

Mă bucur că doctorul Brădişteanu nu are termen la tribunal, că i-a făcut Băsescu dosar. Deci, Băsescu i-a făcut dosar penal şi acum l-a rugat să meargă în Turcia şi mă bucur că nu are termen la tribunal, că nu putea să meargă doctorul Brădişteanu, pentru că trebuia să se ducă la tribunal, unde i-a făcut Băsescu dosar. Apropos de ticăloşie şi de tupeu, după ce-i faci dosar penal unuia dintre cei mai buni medici din România, mai ai şi nesimţirea să-l suni la telefon să-l rogi să ajute pe cineva„, a spus Victor Ponta într-o conferință susținută la Suceava.

Premierul a spus că pe Băsescu l-a durut în cot de românii morți în Muntenegru dar de dorul lui Ciaobă sare imediat să-l ajute doar pentru a câștiga capital de imagine în rândul populației rome.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata