Breaking news

Dragoş Pîslaru este noul Ministru al Muncii. Iohannis a semnat decretul

loading...

Dragoş Pîslaru este noul Ministru al Muncii după ce Ana Costea și-a dat demisia ca urmare a scandalului iscat în jurul legii salarizăii bugetarilor.

iohannis dragos paslaruDragoș Păslaru a depus luni, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestire în funcţia de Ministru al Muncii, în fața Preşedintelui României Klaus Iohannis.

La ceremonie au participat premierul Dacian Cioloș, membri ai Cabinetului, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, vicepreședintele Senatului Ioan Chelaru și mai mulți consilieri prezidențiali.

Iohannis a afirmat luni că noul ministru al Muncii, Dragoș Pîslaru, preia portofoliu într-o situație complicată și i-a urat acestuia “mână bună” și inspirație.

Este o situație complicată în care dvs preluați acest portofoliu și vă doresc mână bună și inspirație. Nu pot să trec peste un întreg complex de probleme care vă așteaptă, și anume salarizarea bugetarilor. Este o situație complicată: de mulți ani încoace, guvernanții, parlamentarii încearcă să găsească soluții la această problemă, fără să fi găsit una satisfăcătoare pentru toată lumea, până în momentul de față.Vă doresc, domnule ministru, ca, împreună cu toți actorii implicați, cu colegii din Guvern, cu sindicatele, cu toți cei care pot contribui la această discuție, să vă aplecați asupra acestei chestiuni și să găsiți o soluție bună, o soluție acceptată, care, realmente, îmbunătățește situația în acest domeniu”, i-a spus Iohannis noului ministru al Muncii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata