Breaking news

Deputatul șpăgar poate fi arestat. Comisia Juridică a dat aviz favorabil arestării deputatului Coman Gheorghe

loading...

Comisia Juridică din Camera Deputaților a dat luni, aviz favorabil arestării preventive a deputatului Coman Gheorghe, acuzat de DNA de trafic de influență și luare de mită.

coman gheorgheCu 13 voturi pentru și unul împotrivă, membrii comisiei juridice din Camera Deputaților, au dat aviz favorabil cererii DNA privind reținerea și arestarea deputatului Coman Gheorghe.

Procurorii DNA susțin că deputatul ar fi primit de la șeful DSVSA Buzău, suma de 3140 lei pentru organizarea unei mese festive pentru liderii Partidului Conservator.

În schimbul banilor, Coman se obliga să facă trafic de influență pentru a-l menține în funcție pe denunțător.

Coman Gheorghe a declarat presei, după avizul din Comisia Juridică că el este nevinovat și că nu a fost prins în flagrant de DNA și că nu știe de ce denunțătorul vroia să-i dea banii respectivi.

Deputatul a mai precizat faptul că el era prieten de 4-5 ani cu denunțătorul și că mergeau și la șpriț împreună și că în urmă cu 4 ani a mers cu el în campania electorală pentru PDL.

Întrebat de jurnaliști dacă își dă demisia, Coman Gheorghe a spus clar și răspicat: Nu, niciodată.

Urmare a votului din Comisia Juridică, Valeriu Zgonea va convoca Biroul Permanent care va stabili o ședință de plen pentru data de 27 decembrie, în care deputații să stabilească prin vot dacă încuviințează arestarea preventivă a lui Coman Gheorghe.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata