Breaking news

De frica lui Băsescu, Ponta și-a mutat biroul de premier la Ministerul Apărării

loading...

Premierul Victor Ponta a anunțat luni seară că și-a mutat biroul din Palatul Victoria, la sediul Ministerul Apărării Naționale, după ce au fost făcute publice unele stenograme în cazul Duicu.

victor pontaPremieră nefastă în politica românească. Premierul României fuge din Palatul Victoria. De frică să nu îi însceneze ceva Băsescu, premierul ponta și-a mutat biroul în forțăreața de la ministerul apărării.

De astăzi, de dimineață începând, mi-am mutat biroul. L-am rugat pe domnul Dușa. Am un birou la Ministerul Apărării Naționale. Aia e unitate militară. Pentru că până în luna noiembrie mă aștept la înscenări. Asta (n.r. – cazul Duicu) a fost o înscenare de presă. Or, eu vreau până în noiembrie ca asemenea înscenări și asemenea montaje făcute de domnul Băsescu, de oamenii din jurul lui, să poată fi dejucate foarte clar și foarte simplu. N-am nimic de ascuns”, a declarat Ponta, în emisiunea „Ediție specială”, de la România Tv.

Procurorii DNA susţin că Adrian Duicu a făcut trafic de influenţă chiar în cabinetul premierului din Palatul Victoria. Duicu a cerut ca şeful IPJ din judeţ să fie menţinut şi apoi avansat, iar în schimb poliţistul i-a promis că îl scapă de dosarul de incompatibilitate de la ANI. Anchetatorii susţin că premierul l-a convocat la Guvern pe însuşi şeful Poliţiei Române pentru a-i satisface doleanţele lui Adrian Duicu.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    JOS DOTTORE , JOS PLAGIATORUL , JOS SECURISTUL, JOS CRIMINALUL , JOS NESATULUI DE TAXE ABERANTE, JOS CRETINUL , JOS HANDICAPATUL , JOS MARIONETA FESENISTA, JOS TIRANUL TONTA, JOOOOOSSSSS PSD , JOS … DU-TE SUB PAMANT , DU-TE DRACU , DU-TE SI DISPARI … O TARA FERICITA AI FACE DE N-AI MAI EXISTA !!! DEMISIA TONTA !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata