Breaking news

Dănuț Liga poate candida ca independent la europarlamentare

loading...

Curtea de Apel Bucureşti a dat miercuri, undă verde candidatului independent Dănuţ Liga pentru a participa la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014.

danut ligaDănuț Liga a avut câștig de cauză la Curtea de Apel București, în privința candidaturii sale la europarlamentare.  Marţi, 08 aprilie 2014, Curtea de Apel Bucureşti s-a pronunţat definitiv prin hotărârea nr. 151/2014 din 08.04.2014, în favoarea independentului Dănuţ Liga, admiţându-i acestuia contestaţia împotriva Deciziei 28/D/02.04.2014 a Biroului Electoral Central, prin care îi respingea candidatura lui Liga la Europarlamentare.

“O dată cu judecarea acestui caz în instanţă eroarea materială a BEC-lui a fost corectată, iar lucrurile clarificate şi anume: Am îndeplinit toate condiţiile legale pentru a putea candida la Europarlamentare. De aceea şi cu această ocazie îmi reafirm încrederea în actul de justiţie. Ne vedem la alegeri!”, a declarat Dănuţ Liga.

În urma acestei hotărâri definitive a Curţii de Apel Bucureşti, BEC-ul este obligat să accepte candidatura, iar independentul Dănuţ Liga are dreptul şi va candida la alegerile Europarlamentare din 25 mai 2014.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata