Breaking news

Dănuţ Liga contestă la Tribunal decizia BEC de a-i respinge candidatura la europarlmentare

loading...

Dănuţ Liga, a depus sâmbătă, la Tribunalul Bucureşti, o contestaţie împotriva Deciziei nr. 28 D, din 02.04.2014, pronunţată de către Biroul Electoral Central prin care i-a fost respinsă candidatura ca independent la alegerile Europarlamentare.

danut ligaCandidatul independent la europarlamentare, Dănuţ Liga a prins curaj după ce a văzut că Mircea Diaconu a obținut o decizie favorabilă la Tribunal, și contestă în instanță decizia BEC.

Îmi place să cred că este vorba doar de o eroare materială din partea Biroului Electoral Central atunci când au verificat listele cu semnături de susţinere şi nu de altceva. Am mare încredere în actul de justiţie şi cred că eroarea materială a BEC-ului va fi corectată odată cu judecarea acestui caz în instanţă“, a declarat independentul Dănuţ Liga.

Termenul de judecată al contestaţiei independentului Dănuţ Liga, faţă de decizia BEC este luni, 07.04.2014, orele 13:00, la Tribunalul Bucureşti, camera 101.

Sâmbătă, Tribunaul București a decis că Mircea Diaconu poate candida la Europarlamentare. BEC a anunțat că nu va contesta la Curtea de Apel, această decizie. Însă, președintele ANI, Horia Georgescu a spus că instituția pe care o reprezintă, va ataca cu recurs, hotărârea Tribunalului București.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata