Breaking news

Dan Șova a demisionat din funcția de Ministru al Transporturilor

loading...

Dan Șova și-a anunțat marți, demisia din funcția de Ministru al Transporturilor, sub pretextul că se va implica în campania electorală pentru alegerile prezidențiale a lui Victor Ponta.

dan sova - bechtelDan Şova ș-a anunțat marți, într-o conferință de presă că renunță la funcția de ministru al transporturilor ca să se ocupe de campania prezidențială a lui Victor Ponta.

Dan Şova a spus că unicul motiv pentru care renunță la funcția de ministru este aceea că nu poate fi în același timp și șeful campaniei prezidențiale și șef la transporturi.

Dan Şova a negat vehement faptul că și-a dat demisia din cauza incompetenței de a gestiona acest minister.

Prietenul lui Ponta a început să se laude că a inaugurat 242 de km de autostradă în mandatul său, că a reușit să atragă fonduri europene mai mari cu 130 de milioane de euro față de ultimii șase ani de zile.

Șova a spus că a avut cele mai mari realizări din istoria ministerului, că a inaugurat noi șantiere pentru autostrăzi, că a redus costurile cu deszăpezirea cu 45% în ultimii doi ani de zile și că a inițiat procedura de achiziție a 107 utilaje de deszăpezire pentru CNADNR.

Cu atâtea laude de sine, apare întrebarea retorică, cum de un astfel de om valoros pleacă de la cârma ministerului ca să-l facă președinte pe Ponta, lăsând românii fără…drumuri și…autostrăzi.

Surse politice susţin că în locul lui Şova va fi numit ministru al Transporturilor, baronul de la Cluj, Ioan Rus, omul lui Băsescu.
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata