Breaking news

Cristina Pocora îi cere lui Ponta să se retragă din cursa prezidențială

loading...

Cristina Pocora, deputat și purtător de cuvânt al Grupului Parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor, îi cere lui Victor Ponta să se retragă din cursa prezidențială, pe motiv că numele său ar fi apărut în referatul DNA, în dosarul licențelor Microsoft.

cristina pocora - victor pontaMarți, s-a aflat că în referatul DNA din dosarul Microsoft, în care se spune că Ponta l-ar fi sprijinit pe Claudiu Florică, şef al Fujitsu Siemens România, pentru a obține un contract la Ministerul Educației.

Din acest motiv, Cristina Pocora îi cere premierului Ponta, să se retragă din cursa prezidențială.

Pe zi ce trece, pe măsură ce apar informații noi devine din ce în ce mai clar de ce PSD  şi Victor Ponta s-au grăbit să suspende activitatea Senatului şi Camerei Deputaţilor până după alegerile prezidenţiale: nume grele din PSD, până la premierul Victor Ponta şi Adrian Năstase sunt menţionate în ceea ce pare a fi cel mai mare caz de corupţie la nivel înalt, cazul licenţelor Microsoft. De la scandalul cu plagiatul până la faimosul caz Duicu, încă neelucidat şi acum potrivit martorilor, un pion central într-un scandal uriaş de corupție, cel al licenţelor Microsoft se vede clar cine este Victor Ponta şi care sunt preocupările şi priceperile lui. Având în vedere gravitatea acuzaţiilor, sumele exorbitante de ordinul zecilor de milioane de euro care, potrivit DNA, ar fi ajuns în buzunarele politicienilor suspectaţi de corupţie, abuz în serviciu şi trafic de influenţă, este clar că fiecare dintre incluşi în dosarul Microsoft trebuie să facă un pas în spate până la clarificarea cazului şi pedepsirea vinovaţilor. Printre aceştia şi premierul Victor-Viorel Ponta – care trebuie să se retragă din cursa pentru prezidenţiale”, precizează Cristina Pocora, Purtător de cuvânt al Grupului Parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor, în comunicatul de presă remis exclusivNEWS.ro.

La solicitarea Evenimentului Zilei, DNA precizează faptul că: În acest moment, Victor Ponta nu are calitate de suspect sau inculpat în dosarul Microsoft.

Marți seară, premierul Victor Ponta a spus că el nu mai era șef al Corpului de Control al primului Ministru Adrian Năstase încă din martie 2014 și că sediul TSD ar fi fost inaugurat în 2002 și că toate aceste informații din dosar au fost ”un ordin dat pe unitate” de la Cotroceni.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata