Breaking news

Cristian Diaconescu renunță la candidatură și o susține pe Elena Udrea

loading...

Cristian Diaconescu a anunţat, joi, că renunță la cursa prezidențială și că o va susține pe Elena Udrea în campania electorală pentru alegerea noului Președinte al României.

elena udrea si cristian diaconescu - pmpMascarada PMP cu candidatul la prezidențiale continuă. Udrea și Diaconescu joacă în continuare ala bala portocala cu candidatura.

Mascarada cu numirea lui Cristian Diaconescu a început în 7 iunie 2014 când Elena Udrea a fost aleasă președinte al PMP. Imediat după validarea rezultatelor, Udrea anunța numirea lui Cristian Diaconescu drept candidat la prezidențiale al PMP.

Însă, în nici o lună de la acest anunț, Elena Udrea a început să tragă sfori întrucât dorea să candideze ea la prezidențiale. Așa că pe 18 august 2014, Cristian Diaconescu a fost forțat să demisioneze din PMP și să anunțe că va candida independent la prezidențiale.

Pe 19 august, Elena Udrea era desemnată oficial candidat al PMP la prezidențiale. Azi, într-o conferință de presă susținută alături de Elena Udrea, Cristian Diaconescu a anunțat că renunță și la candidatura de independent și o susține pe Udrea.

Blonda de la Cotroceni a afirmat că, prin acest anunţ, Cristian Diaconescu demonstrează că e ”un adevărat om de stat”. Cu adevărat om de stat care se lasă manipulat de o blondă în cel mai josnic mod.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata