Breaking news

Cristian Diaconescu, numit președinte al Fundaţiei Mişcarea Populară, după demisia lui Marian Preda

loading...

Cristian Diaconescu, candidat al PMP la alegerile prezidenţiale a fost ales, marţi, preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară, ca urmare a demisiei lui Marian  Preda.

cristian diaconescu - prezidentiabil pmpÎn urma unei şedinţe a consiliului membrilor fondatori ai Fundației Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu a fost ales președinte.

Fundaţia este promotorul Partidului Mişcarea Populară, iar rolul acesteia este departe de a fi consumat, pentru că intrăm într-o etapă şi o logică nouă, iar expertiza fundaţiei este vitală pentru partid“, a declarat, pentru MEDIAFAX, Diaconescu.

Profesorul universitar Marian Preda, decanul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială a Universităţii Bucureşti a anunţat marţi printr-o postare pe facebook, că şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară, din motive personale,.

Prin activitatea din ultimul an am fost în preajma mediului politic, l-am privit cu ochi de sociolog de aproape dar fără să deschid ușa și să fac pasul în partea ”cealaltă”, peste gardul politicii. Plec din fruntea Fundației cu convingerea că nu este posibilă o schimbare din interior a clasei politice din România, că ea va trebui să vină din exterior. Nu mă retrag, însă, într-un turn de fildeș, revin în turnul de veghe al mediului academic, al societății civile. Sunt convins că de acolo va veni, până la urmă, schimbarea în bine a României”, a scris Marian Preda pe facebook.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata