Breaking news

Cristian Diaconescu a demisionat din PSD

loading...

Senatorul Cristian Diaconescu și-a dat demisia din Partidul Social Democrat și s-a alăturat grupului de senatori independenți condus de Gabriel Oprea.

cristian-diaconescu-psd-0067-ogGabriel Oprea a declarat la Realitatea TV că senatorul Cristian Diaconescu a făcut o cerere scrisă şi a trecut în grupul independenţilor. Senatorul PSD Cristian Diaconescu a declarat marţi seară că ar putea demisiona din PSD în situaţia în care Parchetul scoate la iveală faptul că ar fi fost urmărit la comanda unor colegi din partid.

Cristian Diaconescu ar fi fost forţat să-şi retragă candidatura la şefia PSD. Afirmaţia a venit din partea jurnalistei Floriana Jucan, care a declarat că a primit, spre publicare, 36 de pagini de monitorizare, însoţite de suport video, în care social-democratul ar fi fost surprins în mai multe situaţii “compromiţătoare”.

În urma monitorizărilor, Diaconescu ar fi fost surprins în ipostaze suspecte, chiar denigratoare. Printre acestea se numără o vizită de patru ore la un “controversat om de afaceri”, dar şi anumite aspecte care ţin de viaţa privată a social-democratului.

Criastian Diaconescu crește la 5 numărul de parlamentari care au părăsit PSD după ce Victor Ponta a fost desemnat noul președinte al Partidului Social Democrat.


loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata