Breaking news

Antonescu, divorț de Voiculescu: Te pup, pa pa

loading...

PNL divorțează de PC. Crin Antonescu o rupe cu Dan Voiculescu și îi transmite: Drum bun, cale bătută şi succes în viaţă.

voiculescu si antonescuPovestea de iubire dintre Voiculescu și Antonescu a ajuns la final. Liderul PNL divorțează de partidul televizor.

Crin Antonescu a avut o reacție dură la adresa nemulţumiţilor din PC care au ameninţat cu ruperea protocolului politic.

Dacă PC e nemulţumit poate să plece. Dacă cineva îşi imaginează că PNL sau Crin Antonescu au vreun soi de timiditate, se înşală. Drum bun, cale bătută şi succes în viaţă“, a declarat Crin Antonescu.

Şeful PNL a adăugat că la constituirea USL şi a ACD, conservatorii au avut o serie de solicitări care au fost acceptate: grupuri parlamentare, posturi guvernamentale şi în teritoriu.

Crin Antonescu a adăugat că USL este o construcţie serioasă, iar dacă PC va pleca, ea se va reconstrui şi juridic în jurul PNL şi PSD.

În replică, purtărorul de cuvânt al PC, deputatul Bogdan Ciucă, crede că relaţiile din USL nu vor fi afectate şi, în orice caz, conservatorii nu vor putea fi excluşi din această construcţie.

”USL nu este afectat în niciun fel. USL nu are cum să fie fără PC, nici procedural nici imagologic. Suntem fondatorii acestei structuri şi aşa vom rămâne. Discuţia dspre şubrezirea USL e inutilă„, a comentat Ciucă pentru gândul.info.

Preşedintele PC, Daniel Constantin a constatat divorţul oficial de PNL.

Eu nu vreaiu să punen în pericol USL, chiar dacă ACD nu mai funcţionează. Nu am ieşit public cu nemulţumirile noastre şi nu o vom face nici acum. E ca-ntr-o căsnicie, când se întâmplă o despărţire: soţul să vina pe soţie, soţia pe soţ, dar merge toată lumea mai departe. Din acest moment, PNL nu mai are de negociat nimic cu PC”, a spus Daniel Constantin.

Conservatorii i-au reproșat lui Antonescu că protocolul de colaborare dinte PNL și PC, nu funcționează în 28 de județe din țară și i-au solicitat să ia măsuri. Iar măsura a fost…divorțul de PC și de Voiculescu.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Incet incet alianta tradatoare Uniunea Sclavilor Labagii basisti se destrama ! Se alege praful si de acesti tradatori care defapt sunt tot javrele lui basescu. PRAFUL SI PULBEREA SA SE ALEAGA DE TOATA CLASA POLITICA MIZERABILA ! AMIN !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata