Breaking news

Crin Antonescu atac dur la adresa lui premierului: Este inacceptabil ce a făcut Ponta

loading...

Președintele PNL, Crin Antonescu a lansat un atac dur la adresa lui Victor Ponta, precizând că este inacceptabil că a vorbit în numele procurorului general.

ponta - antonescu - pnlCrin Antonescu taxează dur declarațiile președintelui Băsescu și ale premierului Ponta, cu privire la schimbarea procurorului DNA, Lucian Papici.

Este inacceptibil! Primul ministru prin atribuţiile sale nu are voie şi nu are nevoie să dea mesaje în numele procurorului general. Şefului statului nu se lasă şi intervine şi el într-un stil apăsat caracteristic şi ţine să ne informeze că a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe procurorul general. Şeful statului a spus: nu e bine domnule procuror general.Mesaje de forţă care vor să spună: eu controlez în această zonă mai mult sau eu controlez încă – în cazul preşedintelui – această zonă”, a spus Crin Antonescu.

Liderul PNL a ținut să precizeze faptul că:Nu am planuri de viitor cu Train Băsescu. Am planuri majore cu Victor Ponta, dar cu Victor Ponta am obligaţii majore azi ca şi mâine, şi Ponta trebuie să ştie că oricine nu doar Traian Băsescu încearcă să initimideze sau să controleze procurori sau instanţe în România va avea în mine un adversar la fel de hotărât, precum a avut Băsescu în toţi aceşti ani. Victor Ponta ştia acest lucru înainte de a forma USL. Ştie din miile de km pe care i-a parcurs împreună înainte de campania electorală şi ştie că dreptatea până la capăt înseamnă independenţa justiţiei. Sper că Ponta ştie, şi cele întâmplate, au fost doar o greşeală şi acest va fi spiritul prin care vom continua. 

Preşedintele Senatului a mai spus vineri în declarația de presă, faptul că Ponta și Băsescu a r trebui să vină în Parlament ca să dea explicații pentru declarațiile făcute la adresa procurorilor.

Victor Ponta a refuzat să comenteze în fața presei, declarațiile lui Crin Antonescu.

Niciodată nu m-ați auzit în public criticând sau răspunzând criticilor colegului meu dl. Antonescu. Am discutat aseară la Ambasada Germaniei (la recepția ocazionată de Ziua națională a Germaniei, n.r.) foarte amical, după cum ați văzut, cu colegii mei, eu și cu dl. Băsescu și cu dl. Antonescu pot să discut. Eu vreau să avem liniște și să putem să realizăm, uitați, ce cer oamenii și aici la Focșani, să facem locuri de muncă, să facem investiții, să ne dezvoltăm economic. Eu cred și fac tot ce ține de mine pentru a păstra USL unit și Guvernul USL își îndeplinește toate obligațiile pe care le-am luat anul trecut în campania electorală”, a declarat Ponta.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata