Breaking news

Crin Antonescu aplică metoda Băsescu și atacă Antena 3

loading...

Crin Antonescu îi calcă tot mai mult pe urme lui Traian Băsescu și începe să-i copieze atât discursul, comportamentul dar și celebrul atac la adresa televiziunii Antena 3.

crin antonescu - antena 3Prezent duminică la întâlnirea reprezentanților PNL din regiunea Nord-Est a României, președintele Partidului Național Liberal, Crin Antonescu,  reluat atacul la adresa Antena 3. 

Indiferent câți propagandiști tocmiți ne vor acuza de trădare, voi știți și noi știm că nu am trădat pe nimeni. Voi știți și noi știm că nu avem datorii decât față de români, nu față de PSD, nu față de Antena 3, nu față de Băsescu. Iar datoria față de români, față de oamenii cărora le-am cerut și le vom mai cere votul, am încercat cu toată inima, cu toată bună-credința și cu toată priceperea, atât cât am avut, să ne-o facem. Nimic din ce am promis în programul Uniunii Social Liberale, noi liberali nu am încălcat. Nu am reușit cât am fost împreună la guvernare să facem, toate acele lucruri sau cât mai multe din acele lucruri, dar tocmai pentru că nu am reușit și pentru că ne-am dat seama că nu putem reuși alături de parteneri care ei ne-au trădat, de aceea am preferat să spunem românilor adevărul. Da, am promis, măsuri pentru cei care produc în economie, adevăratul bun național, ajutoare pentru ei, ajutoare pentru întreprinzători, ajutoare pentru firme, ajutoare pentru salariații care lucrează acolo, și domnul Ponta și PSD-ul ne-au amânat și urmau să ne amâne până la Pastele cailor cu aceste măsuri. Nu putem să tăcem asupra acestui lucru. Da, am promis ”dreptate până la capăt” și ”justiție adevărată”, dar nu putem să tăcem când vedem că ponta vrea să facă asta cu oamenii lui Băsescu. El este cel care s-a înțeles cu Traian Băsescu, nu eu, nu voi. Am promis să luăm măsuri pentru ca avuția acestei țări, resursele ei naturale să nu mai fie vândute pe nimic, și ministrul nostru Lucia Varga a făcut un proiect de Cod Silvic, prin care să pună capăt hoției din pădurile României, l-au blocat până în ziua de astăzi. Am promis oamenilor că nu vom permite să se întâmple jaful pe care îl puneau la cale cu aurul României cei de la Gold Corporation și nu am permis lui Ponta să treacă legea pe sub mână și să vândă pe nimic Roșia Montană. Cine a mințit, cine a trădat? Noi în nici un caz”, a apus Antonescu la Piatra Neamț.

După care, liderul PNL a luat în derâdere postarea lui Ponta de pe facebook, cu privire la retragerea lui cât și declarația lui Dragnea care spunea că premierul se retrage la …Cotroceni: Nu am vrut să comentez, niște însemnări ale domnului Victor Ponta pe facebook, pentru că mi se pare că este un lucru serios atunci când este vorba de un prim ministru, în cazul meu de un președinte de un partid, să discutăm public despre decizii despre legi, despre măsuri, despre declarații, fie dacă sunt decalații oficiale, și am fost unul dintre puținii care nu am făcut-o. Când văd însă cum un alt mare demnitar al acestei țări, președinte executiv al PSD, viceprim-ministru, ministru al Dezvoltării, domnul Dragnea face un mic seminar de interpretare al însemnărilor, când văd cum apar consilieri plătiți cu bani frumoși, care ne fac un mic ghid de interpretare a tulburărilor și necazurilor din familia Ponta. Nu mă pot abține să nu spun, al dracului de ciudat este socialismul asta românesc!  România n-are nevoie nici de un prim-ministru care-și plânge prefăcut de milă și care nu știe dacă mai continuă sau se retrage. Se retrage, ne spune Dragnea, departe de tumultul politic, să se odihnească. Unde? La Cotroceni. Dar ce e la Cotroceni, azil, sanatoriu, casă de vacanță? România n-are nevoie de un președinte care să fie acolo la odihnă. România n-are nevoie de un președinte marionetă a domnilor baroni. România are nevoie de un președinte puternic, așa cum are nevoie de un prim-ministru puternic, de un Parlament puternic, toți aceștia servind un cetățean puternic. 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata