Breaking news

Crin Antonescu a schimbat patru miniștri în Guvernul Ponta

loading...

Crin Antonescu demite și înlocuiește pe bandă rulantă miniștrii PNL în Guvernul Ponta. I-a dat afară pe Daniel Chițoiu și pe Ovidiu Gerea, și i-a băgat în Guvern pe Cristian Bușoi și pe Klaus Johannis.

ministri pnl - crin antonescuDebandadă totală în sânul PNL. Crin Antonescu taie în carne vie și scoate din Guvern, pe ușa din dos, pe Ministrul Finanțelor, Daniel Chițoiu și pe cel al Economiei, Ovidiu Gerea.

Primarul Sibiului, Klaus Johannis a fost numit vicepremier și Ministru al Internelor, după demisia lui Radu Stroe, în urma gafelor din timpul tragediei accidentului aviatic din Apuseni.

Klaus Johannis nu demisionează de la Primăria Sibiu ci va alege varianta suspendării din funcție pentru o perioadă de șase luni. Luând astfel în calcul posibilitatea ca PNL să iasă de la guvernare după alegerile europarlamentare.

Eugen Nicolăescu a fost mutat de la Sănătate la Finanțe în locul lui Daniel Chițoiu. Cristian Bușoi, șef al Casei Naționale de Sănătate a fost numit Ministru al Sănătății în locul lui Nicolescu.

În timp ce Theodor Atanasiu a fost numit Ministru al Economiei în locul lui Ovidiu Gerea.

Rămâne ca premierul Victor Ponta, aflat azi la Olimpiada de la Soci, să își dea acordul pentru mutările liberalilor, iar Băsescu să semneze decretele de numire în funcție a noilor miniștrii PNL.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata