Breaking news

Crin Antonescu a demisionat din funcția de președinte al Senatului României

loading...

Crin Antonescu, și-a anunțat marți, în plenul reunit al Parlamentului, demisia din funcția de președinte al Senatului României, în timpul dezbaterii pentru votul de învestitură a Guvernului Ponta III.

crin antonescuPreședintele PNL, Crin Antonescu și-a anunțat marți seară demisia din funcția de Președinte al Senatului României. Anunțul a fost făcut de liderul PNL, la finalul dezbaterilor  din timpul procedurii de învestitură a Guvernului Ponta III.

Antonescu și-a anunțat demisia în urma schimbului de replici avut cu premierul Victor Ponta, cu senatorul Cristiana Anghel. Declarațiile lui Crin Antonescu cu privire la traseismul politic și la faptul că PC ar fi o umbră, Cristiana Anghel l-a îndemnat pe liderul PNL să-și dea demisia împreună, din Senatul României și să meargă în alegeri să vadă dacă mai obține 50%+1 în Colegiul din Teleorman, fără ajutorul lui Liviu Dragnea.

Mai apoi Antonescu l-a invitat pe Victor Ponta să își dea împreună demisia, el de la Senat și acesta de la Guvern pentru că ambii au obținut funcțiile cu sprijinul USL. Ponta i-a dat replica lui Antonescu acuzându-l că procedează la fel ca și Băsescu cu demisia în 5 minute și că la fel a făcut în 2012, când a spus că demisionează dacă referendumul nu trece.

Deranjat de scuzele lui Ponta, Crin Antonescu a venit la microfonul Camerei Deputaților și și-a anunțat demisia din fruntea Senatului României, după care a părăsit masa de prezidiu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata